Ons team

Binnen het Sociaal Innovatiecentrum Werkgeluk werken junior en senior consultants samen aan projecten van onze opdrachtgevers.

Onze senior consultants:

Nieke Knabben

Mijn naam is Nieke Knabben, A&O psycholoog, en werkzaam binnen Fontys. Zowel tijdens mijn studie als tijdens mijn werk bij de vakgroep sociale psychologie aan Tilburg University, heb ik mij altijd verbaasd over hoe weinig studenten met hun voeten in de klei staan. Je kunt veel leren uit boeken, maar in de praktijk moet het gebeuren. Op zoek naar meer connectie tussen onderwijs en praktijk de overstap naar het HBO gemaakt. Hoe mooi om nu bij het SIC werkgeluk samen met studenten een bedrijf te runnen. Ik kijk erna uit om samen aan de slag te gaan en de professional in de studenten naar boven te halen!

Esther Tielen-Spikmans

Hé hallo, ik ben Esther Tielen. En ik ben een van de Senior Consultants binnen SIC Werkgeluk. Een super gave plek waar werkveld, onderwijs en onderzoek samenkomen! Werkgeluk is voor steeds meer bedrijven een onderwerp om aandacht aan te besteden. En daar denken wij vanuit SIC Werkgeluk graag in mee. Door onderzoek te doen, trainingen te geven, presentaties te houden, door het afnemen van interviews, het houden van enquêtes, het geven van adviezen etc. hopen wij organisaties te activeren om (verder) aan de slag te gaan met het thema Werkgeluk. Prachtig toch ;-)

Paul Luijben

Ik ben Paul Luijben, een gedreven en ondernemende docent met een achtergrond in HRM en bedrijfskunde. Als change manager heb ik organisaties in beweging gezet waarin werkgeluk centraal stond. Ik vind het gaaf dat studenten van HRM en TP deze rol nu ook op zich nemen. Dit doen we door middel van workshops, trainingen en coaching. Dit alles in verbinding met het werkveld. Mooi dat wij van het werkveld leren en dat het werkveld van ons kan leren. Volgens mij een win, win situatie.

Onze junior consultants: