Onderzoek

Op de thema’s veerkrachtige steden, circulaire transitie en digitale transformatie zijn we continu bezig om kennis op te bouwen en te delen. De kennisontwikkeling gebeurt binnen het onderwijs, lectoraten, het expertisecentrum en binnen onderzoeksprojecten. We doen dit graag samen met en voor studenten, docenten, collega's en het werkveld.

Lectoraten

Bij Fontys Economie en Communicatie zijn verschillende lectoraten actief: een kenniskring onder leiding van een lector die zich focust op onderzoek binnen een bepaald thema. Als bedrijven, maatschappelijke instellingen of organisaties en overheden tegen bepaalde bedrijfsvraagstukken aanlopen kan praktijkgericht onderzoek door FHEC antwoorden bieden en zorgen voor ontwikkeling en innovatie.

De Ondernemende Regio

Leer meer over dit lectoraat

Moral Design Strategy

Leer meer over dit lectoraat

Center of Expertise for Sustainable & Circular Transition

We zijn mede-oprichter van het Center of Expertise for Sustainable & Circular transition (voorheen Fontys Expertisecentrum Circulaire Transitie (FECT)): het kenniscentrum voor de circulaire economie en energietransitie voor het MKB in Zuid-Nederland. Binnen het expertisecentrum valt het lectoraat Circulaire Transities.

Center of Expertise Duurzaamheid en Circulariteit (FECT)

Leer meer over dit expertisecentrum

Lectoraat Circulaire Transities

Leer meer over dit lectoraat

Locatie en contact