Alumni

Alumni zijn de ambassadeurs van onze opleidingen. Ze dragen bij aan de onderwijskwaliteit door aan te geven wat hun ervaringen waren met de opleiding. Onze alumni bieden ook een netwerk van bedrijven aan. Op die manier kunnen wij voor elkaar van betekenis zijn en blijven. Denk aan het bieden van projectopdrachten, afstudeeropdrachten, stageplekken, bijdrage in werkveldcommissies en tal van andere zaken. Vanuit Fontys Economie en Communicatie zeggen wij dus niet ‘tot ziens’, maar ‘tot straks’ tegen onze afstudeerders.

Vrienden van Communicatie in Eindhoven

De opleiding Communicatie in Eindhoven houdt graag contact met oud-studenten via LinkedIn. Via de knop hieronder kun je lid worden van de LinkedIn groep en deelnemen aan deze alumnivereniging.

Bekijk 'vrienden van Communicatie in Eindhoven' op Linkedin

Fontys Financials

Gestudeerd bij Accountancy, Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie) of Finance, Tax and Advice (FRE / FSM) bij Fontys in Eindhoven? Sluit je dan aan bij alumnivereniging Fontys Financials en kom in contact met oud-studenten van deze opleidingen.

Meld je aan voor Fontys Financials

FAME Netwerk

De opleidingen Commerciële Economie, Ondernemerschap & Retail Management en International Business hebben zich verenigd in alumni netwerk FAME.

bekijk de website van fame en meld je aan bij FAME

Foreas Alumni

Afgestudeerden van de opleiding Vastgoed & Makelaardij kunnen zich aansluiten bij Foreas Alumni.

Bekijk de pagina van Foreas alumni en meld je aan

Locatie en contact