Sprint naar content

Blend in de Tent

Blend in de Tent is een reportageserie waarin we op zoek gaan naar voorbeelden van en vragen over Blended Learning binnen Fontys Hogeschool.

Afleveringen
De meest recente aflevering vind je hiernaast. De hele serie kun je vinden op ons YouTube kanaal.

Ideeën?
Heb je ideeën voor Blend in de Tent of heb je zelf een Blend? Neem gerust contact met ons op!

Aflevering 18 - EDEX Fontys Blended

In deze aflevering zijn we te gast op de EDEX Fontys Blended.

Frank van de Ende legt uit wat we kunnen verwachten deze dagen. We volgen het team van Tom Schillings (Pedagogiek) bij hun herontwerp van het curriculum, waarbij Blended Onderwijs een grote rol speelt. Jade Brouns geeft tips over Blended Onderwijs naar aanleiding van hun theoretisch onderzoek. Tijdens de EDEX worden Wondermoments verzorgd. Dit zijn inspirerende workshops en sessies waarbij Peter Biekens ons meer vertelt over Brainnovation in zijn Wondermoment (zie ook www.brainnovation.nl).

Onze FEAR-OF-MISSING-OUT specialist Eric Steffann praat je weer bij over actualiteiten rondom Blended Learning.

Wil je ook met je team aan de slag met het (her)ontwerpen van onderwijs? Wees er snel bij want bij de aankomende EDEX (22, 23 en 24 januari) is nog plek voor teams om deel te nemen. Komt deze EDEX nog iets te vroeg? maak je geen zorgen, want er volgen nog veel meer EDEX onderwijsontwerpdagen. Meld je aan op www.EDEX.nu

Deel jouw ervaringen van Blended Onderwijs via scrumteamblendedlearning@fontys.nl en wie weet kom je ook in onze aflevering van Blend in de Tent!

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.