Eindhoven,
13
oktober
2017
|
13:07
Europe/Amsterdam

Hugo Borst en Carin Gaemers in Fontys Denk Groter Debat

Hugo en carin

Hugo Borst en Carin Gaemers zijn op 8 november te gast in het Fontys Denk Groter Debat. In het Parktheater Eindhoven gaan ze met onder andere studenten van Fontys Hogeschool Mens en Gezondheid in gesprek over de toekomst van de ouderenzorg.

Hugo Borst, (voetbal)columnist en schrijver, en Carin Gamers, historicus, troffen elkaar in de cliëntenraad van het verzorgingstehuis van hun moeders. Samen schreven ze een plan voor een betere verpleeghuiszorg. Het manifest, ‘Scherp op Ouderenzorg’, deed veel stof opwaaien. Ze wonnen er een belangrijke communicatieprijs mee en kregen de voltallige Tweede Kamer achter zich.

Het Denk Groter Debat met Hugo Borst en Carin Gaemers vindt op 8 november plaats in de Philipszaal van het Parktheater in Eindhoven. Het debat begint om 16.00 uur. Behalve voor studenten van Fontys Hogescholen is het debat ook toegankelijk voor andere geïnteresseerden Reserveren kan via deze link

Over de Denk Groter Debatten
Denk Groter Debatten zijn ontmoetingen tussen Fontysstudenten en aansprekende toppers uit politiek, het bedrijfsleven, entertainment, politiek en sport. Insteek van de debatten is studenten te inspireren en te motiveren het beste uit zichzelf te halen en ze te betrekken bij actuele, maatschappelijk relevante onderwerpen. De Denk Groter debatten worden gepresenteerd door Marcel van Herpen. De Denk Groter Debatten worden live uitgezonden op internet en daarna in gemonteerde versie door Omroep Brabant. In de afgelopen seizoenen waren onder andere Mark Rutte, Ruud van Nistelrooij, prinses Laurentien, Daan Roosegaarde, Guus Meeuwis, Mart Smeets, Theo Maassen, Peter Heerschop en Paul de Leeuw te gast. Alle Denk Groter Debatten zijn hier terug te zien.