08
mei
2019
|
16:07
Europe/Amsterdam

Fontys TEC Expo

TEC+Expo+banner-03

Fontys is al enige tijd bezig met de implementatie van TEC for Society binnen de verschillende opleidingen. Om te zien hoe dit zijn vruchten afwerpt, wordt nu voor de allereerste keer een Fontys brede TEC Expo georganiseerd, waarbij vijf verschillende minoren zijn aangesloten en meer dan 50 TEC projecten te zien zullen zijn.  

Grijp deze unieke kans aan om jezelf te laten inspireren door een internationale en interdisciplinaire groep studenten. De technologische ontwikkelingen beïnvloeden de werking en samenstelling van producten, processen en diensten. Zeker in de Brainportregio blijft de arbeidsmarkt evolueren. Wij bereiden onze studenten voor op een loopbaan waarbij kennis en vaardigheden rondom Technology, Entrepreneurship en Creativity onmisbaar zijn. Waartoe dit leidt komt tot uiting tijdens de TEC expo. 

Fontys is dagelijks als kennispartner actief in de regio om de professionals van de toekomst op te leiden. Kom jij als docent kijken hoe de eerste stappen omtrent de TEC implementatie zijn vruchten afwerpt? Of wil je je laten inspireren door de innovatieve projecten die onze studenten hebben ontwikkeld? Tijdens de TEC Expo doe je nieuwe inzichten op en ontmoet je jonge TEC talenten en andere organisaties uit de Brainport regio. Kortom, dompel jezelf onder in een dynamische TEC omgeving. 

De interdisciplinaire groep studenten is afkomstig uit de volgende Fontys minoren:·

  • Embrace TEC
  • Health TEC
  • Adaptive Robotics
  • Data Driven Business
  • Kind Leren Media

Aanmelden voor de TEC Expo kan via deze link.

Auteur: Erik Frey
TEC for Society

De maatschappij verandert razendsnel en vraagt een meer ondernemende en nieuwsgierige houding van studenten en professionals. Kennis en vaardigheden die hiervoor essentieel zijn noemen we TEC: Technology, Entrepreneurship en Creativity. Wie over TEC-skills beschikt, begrijpt hoe technologie vraagstukken kan oplossen, durft te ondernemen en zoekt naar creatieve oplossingen en samenwerkingen. Onze studenten, afgestudeerden, docenten en onderzoekers leveren zo een proactieve bijdrage aan een duurzame en inclusieve samenleving​. TEC for Society.