Sprint naar content

Pabo Eindhoven

Eindhoven is een moderne stad met volop uitgaansgelegenheden, zoals Dynamo en de Effenaar. Techniek en design komen er samen, zoals in de Dutch Design Week en het Glow Festival. Het gebouw van Pabo Eindhoven ligt momenteel op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven. In de week van 20 november verhuizen we naar de campus Rachelsmolen.

Als je de opleiding pabo volgt, word je in vier jaar opgeleid tot leraar basisonderwijs. Dat betekent een boeiende en leerzame tijd aan een van de beste pabo's van Nederland, Fontys Pabo Eindhoven. Je volgt interessante colleges en al snel sta je zelf voor de klas!

Als juf of meester heb je inspirerend, creatief, maar ook verantwoordelijk werk. Met jouw vakkennis weet je hoe je kinderen van verschillende leeftijden, culturele achtergronden en met verschillende talenten het beste kunt begeleiden. Daarbij werk je zelfstandig, maar je werkt ook veel samen met collega's, ouders en andere onderwijsprofessionals.

De verhuizing naar de Rachelsmolen

In de week van 20 november verhuizen we van gebouw S3 (de Lismortel 25) naar de campus Rachelsmolen in Eindhoven. Daar zullen we samen met vier andere insituten naar toe verhuizen.

Op de nieuwe campus vindt het onderwijs van meerder insituten in de gebouwen plaats om ontmoeting te stimuleren. Hier vind je functies zoals collegezalen, evenementenruimtes en bijvoorbeeld het restaurant.

Sfeerafbeelding Fontys

Benieuwd wat Eindhoven jou als student nog meer te bieden heeft?

Algemeen contact met de opleiding

0885077177
fhke@fontys.nl
Lismortel 25, Eindhoven

Een pabo student die les geeft aan een kind

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

Een dagje uit het leven van een pabo student in Eindhoven

Stel je vraag aan een van onze docenten

Kirsten de Mönnink, docent in Eindhoven

stuur een mail Kirsten stelt zich voor