Sprint naar content

Studiekeuzetest

Oeps! Onze studiekeuzetest is even niet bereikbaar 🛠️


Hallo daar!

We merken dat je graag onze studiekeuzetest wilt doen. Normaal gesproken zou je nu allerlei vragen beantwoorden die je helpen bij het kiezen van de studie die echt bij jou past. Maar, even tussen ons, techniek heeft soms zijn kuren. En precies nu is onze test eventjes offline voor een onderhoudsbeurt.

Maar geen zorgen, we zitten erbovenop! Ons team werkt hard om de studiekeuzetest zo snel mogelijk weer up en running te krijgen. We willen namelijk niets liever dan jou helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw toekomst.

Bedankt voor je begrip en geduld. We zien je graag later terug bij de studiekeuzetest!
Met deze test weet je binnen 15 minuten welke opleidingen van Fontys passen bij jouw interesses en vaardigheden. De test zorgt voor een eerste stap in de goede richting. De uitslag kun je gebruiken om je te laten inspireren en om verder te denken.

  • Je krijgt 38 activiteiten te zien;
  • We vragen jou om bij elke activiteit twee antwoorden te geven (in hoeverre je de activiteit interessant vindt en of je de activiteit kan/ er goed in bent);
  • De opleidingen in de uitslag worden op alfabetische volgorde getoond;
  • We vragen je om je e-mailadres zodat wij de uitslag ook kunnen toesturen.

Wat kun je met de uitslag?
Bekijk jouw uitslag van de studiekeuzetest en lees de omschrijving van jouw twee voorkeurskenmerken. In hoeverre herken jij jezelf in deze kenmerken? Kun je hier een voorbeeld uit je dagelijks leven bij bedenken?

Bij welke opleidingen of beroepen komen deze kenmerken goed van pas denk je?

Bekijk nu jouw lijst van opleidingen. Kun je hier een rode draad in herkennen? Sluiten de opleidingen aan bij jouw interesses, kwaliteiten en de activiteiten die je graag doet? Over welke opleiding wil je meer te weten komen?