Sprint naar content

Het verhaal van Boet

Boet van Gestel (25 jaar) volgt het schakeltraject Accountancy & Controlling: “In het derde jaar van mijn opleiding aan de Johan Cruyff Academy in Tilburg koos ik voor de minor financiële planning. Ik vond de vakken beleggen, aankoop eigen woning en vermogensoverdracht interessant en besloot dat ik na deze minor de financiële kant op wilde. Ik heb mijn hbo-opleiding afgerond en volg nu voor één dag per week het schakeltraject Accountancy & Controlling.

Dat traject is speciaal voor studenten zonder financiële achtergrond die wel graag op dit vlak willen doorstuderen. Het traject sluit perfect aan bij mijn wensen. Ik ben er in februari van dit jaar gestart en tegelijkertijd mocht ik als assistent accountant bij Joanknecht aan de slag. Achteraf hoorde ik dat er wel wat meer gesprekken dan gemiddeld zijn gevoerd voordat ze me een jaarcontract hebben aangeboden. Ik had immers helemaal geen ervaring op het gebied van accountancy. Mijn motivatie heeft uiteindelijk de doorslag gegeven. Ik ben Joanknecht erg dankbaar voor de kans die ze me geven.

Het was pittig om tegelijkertijd een nieuwe baan én studie te starten, zeker omdat ik ook nog ijshockey op topniveau speel. Ik werk van half acht tot vier uur en ga direct daarna door naar de ijsbaan. Als ik ’s avonds laat thuis kom, komt het er niet altijd meer van om te studeren. Daarvoor gebruik ik de zaterdag, mijn enige ‘vrije’ dag. Ik hoop na het afronden van mijn studie nog een hele tijd bij Joanknecht te kunnen blijven werken. Er zijn doorgroeimogelijkheden genoeg!”

Student Boet

Boet studeert en werkt als Assistent Accountant bij Joanknecht