Sprint naar content

Accelerate IT: AI For Society

  • 5 maanden
  • 01-09-2024
  • Eindhoven
  • € 1.067 (BTW vrijgesteld)
Geef je carrière een boost met AI skills. Deze cursus bereidt je voor op een toekomst met AI, waarin je niet alleen de AI-taal spreekt en begrijpt, maar waarin je je expertise kunt gebruiken om mogelijkheden te zien voor innovaties die echt iets toevoegen aan de maatschappij.

Over deze cursus

Tijdens deze cursus leer je de basisprincipes van AI en maak je verbinding met je eigen opleiding en expertise. Hoe je je leeruitkomsten bereikt is aan jou. Als je in het coderen wilt duiken en bijvoorbeeld Python wilt leren, dan kan dat. Maar je kunt een machine met kunstmatige intelligentie ook iets leren op een 'no-code' manier (zonder programmeervaardigheden) zoals Teachable Machine van Google.

Waarom kiezen voor Accelerate-IT?

  • Samen leren in Shared Learning Teams.
  • Werk aan de praktische toepassing van je vaardigheden in een project.
  • Experimenteer en verken op basis van jouw behoeften/interesses.
  • Volledig programma in 18 weken, 1 dag per week
  • Combineer theorie met praktijkervaring.

 

 
 

 
 

Geschikt voor omscholing en bijscholing.

Organisaties in de Brainport regio zijn naarstig op zoek naar nieuw talent of professionals die hen op weg kunnen helpen met digitalisering. Hoewel eerdere IT-ervaring handig is, is ons programma geschikt voor iedereen met de ambitie om met kunstmatige intelligentie te werken. De cursus kan worden aangepast aan je individuele behoeften. Je kunt bijvoorbeeld een business case meenemen.

 

Placeholder for Fontys video
Hoewel eerdere IT-ervaring handig is, is ons programma geschikt voor iedereen met de ambitie om met kunstmatige intelligentie te werken.

 

Essentiële vaardigheden opdoen om AI toe te passen

In dit cursus werk je aan een groepsproject dat een echte opdracht / uitdaging is van een van onze Partners in Education. Er zijn een Semester Coach en verschillende Consultants beschikbaar om je te helpen en te begeleiden voor een succesvol verloop van het traject. Er zijn consultants beschikbaar uit een breed spectrum van expertises, natuurlijk uit het AI-veld, maar ook uit de disciplines van alle deelnemers, zoals psychologie, gezondheidszorg of het juridische veld, om iedereen te helpen de verbinding te maken naar hun eigen expertise.

Tijdens het traject verzamel je je producten in ons leermanagementsysteem (Canvas) en reflecteer je daarop in een Persoonlijk Ontwikkel Rapport (PDR). Op basis van deze producten en het PDR krijg je continu feedback met betrekking tot je leerresultaat, waardoor je een goed beeld krijgt van het niveau waarop je tijdens het traject "scoort". Het traject wordt afgesloten met een eindbeoordeling op basis van het PDR en maakt de score definitief.

 
 

Praktische info

Kosten
€ 1.067(BTW vrijgesteld)
Studieduur
5 maanden
Startmoment(en)
01-09-2024

 

 

Aanmelden

Hieronder vind je de startdatum van deze cursus en een link om je in te schrijven.

Startdata


Wordt hier geen startdatum en registratieknop weergegeven?
Dan is inschrijven op dit moment (nog) niet mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de cursus. We helpen je graag! Alle contactgegevens vind je onderaan deze pagina.