Sprint naar content

The Case

Dit is THE CASE

Van 3 t/m 7 juli a.s. vindt de vijfde editie van THE CASE plaats!

THE CASE is een zinderende week waarin gemengde groepen studenten van AS en TN, eerste t/m vierde leerjaar, worden uitgedaagd om een actuele casus van een regionaal bedrijf op te lossen. 5 dagen lang wordt er haast non-stop gewerkt aan de meest innovatieve oplossing.

Daarnaast ontvang je een certificaat van deelname. AS-studenten mogen voor hun deelname aan THE CASE 60 vrije uren inzetten. TN-studenten kunnen hun deelname aan THE CASE inzetten als extra activiteit voor de algemene ingenieurscompetenties.

Alles is er in deze week op gericht om de beste oplossing te vinden voor het bedrijf. Daarom worden er ook veel activiteiten vol inspiratie georganiseerd: lezingen, workshops, trainingen en presentaties.

Alle activiteiten tijdens THE CASE zijn exclusief voor de deelnemers. Er wordt veel van je verwacht: de drive om in een week de meest innovatieve oplossing te bedenken, deelname aan gezamenlijke activiteiten, doorzettingsvermogen, optimale inzet en samenwerking, veel creativiteit, planning, kunnen werken onder (tijds)druk en veel, heel veel enthousiasme.

Aan het einde van de week presenteer jij met je groep de oplossing aan een jury van bedrijven en docenten en na de prijsuitreiking sluiten we de week feestelijk af!

Vanaf nu:

Sfeerafbeelding Fontys

Spelregels

  • Aanmelden voor THE CASE doe je als individu of als duo.
  • De groepen worden door de organisatie samengesteld (studenten AS en TN en 1e t/m 4e jaars gemengd).
  • Elk lid van de winnende groep ontvangt een geldbedrag t.w.v. een half jaar collegegeld!
  • Alle activiteiten tijdens THE CASE zijn exclusief voor de deelnemers.
  • Alhoewel THE CASE veel inzet vraagt hoeft het hebben van één herkansing/(korte) deelname aan DAS conferentie of EIP congres geen belemmering te zijn voor deelname aan THE CASE.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op door een mail te sturen aan tnwthecase@fontys.nl

Voel jij je aangesproken?

NIEUW deze vijfde editie is het aanmelden als duo!

Ben jij in je eentje al een topper, maar ben je samen met je partner in crime helemaal niet te stoppen?

Zijn jullie als Thelma & Louise, Bonnie & Clyde of Batman en Robin? Meld je dan aan als duo! Wij beloven dat jullie in dezelfde groep komen en dus deze onvergetelijke ervaring samen kunnen delen.

Meld je (individueel of als duo) aan via het aanmeldformulier via onderstaande button.

Wees er snel bij en motiveer in drie zinnen je deelname, er is maar plaats voor een beperkt aantal studenten en aanmelden kan tot uiterlijk 5 juni.

Sfeerafbeelding Fontys

THE CASE in beeld

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

Aftermovie The Case

Testimonials deelnemers THE CASE

“Het is een intensieve projectweek waarbij je naast het project nog workshops en presentaties van professionals van verschillende vakgebieden krijgt. Ik heb veel geleerd over projectmatig werken en het bedenken en uitwerken van een idee. Het mooie van alles is dat zelfs als je het geldbedrag niet wint, je naar huis gaat met vrije uren, competenties, een certificaat en een hoop nieuwe, bruikbare kennis en contacten. Je wint dus altijd als je meedoet aan THE CASE.”

Sjoerd Frankhuizen, oud-deelnemer THE CASE


"The Case week is intensief maar wel heel erg leerzaam. Je werkt aan een project en krijgt workshops en presentaties van professionals die leuk, leerzaam en interactief zijn. Natuurlijk is er ook altijd tijd voor ontspanning en plezier. In deze week is iedereen heel gemotiveerd en wil ook echt met het beste idee komen.

Omdat je een week lang intensief in een groep werkt leer je de projectleden goed kennen en bouw je een band met ze op. Je leert niet alleen de projectgenoten en de andere studenten die meedoen kennen maar ook de docenten van Fontys die de week mee begeleiden.

Na deze week heb je nieuwe kennis op verschillende vakgebieden, vrije uren, een certificaat en nieuwe contacten. Dus zoals ik al eerder heb gezegd: het is zeker een aanrader en je hebt een week om nooit meer te vergeten!"

Loes van Son, oud-deelnemer THE CASE


"Persoonlijk heb ik meegedaan aan The Case om mezelf uit te dagen en misschien wel nieuwe dingen te leren. Hiernaast was natuurlijk ook nog een prijs te winnen en dat helpt altijd wel mee in de motivatie. De Case week was wel wat ik ervan verwachtte. Een drukke week met hard werken maar wel gezellig met nog een leuke afsluiting. Ik kan niet zeggen dat ik een enkel ding echt heb geleerd in deze week, maar door de workshops en door het werken aan The Case ben ik wel verbeterd op bepaalde punten zoals samenwerking en werken onder druk."

Remi Peters, oud-deelnemer THE CASE