Sprint naar content

Share: alumni Fontys Technische Bedrijfskunde

Door lid te worden van een Fontys alumninetwerk houd je contact met oud-studenten, kan je kennis en ervaringen uitwisselen of kan je ervaring opdoen als gastdocent of spreker door je hiervoor ter beschikking te stellen.

Onze alumninetwerken organiseren lezingen, bedrijfsexcursies en soms ook cursussen en trainingen. Je blijft hierdoor op de hoogte van de ontwikkelingen in je vakgebied.


Share is de plaats waar oud-studenten van Fontys Technische Bedrijfskunde, Bedrijfsmanagement MKB en Automotive and Mobility Management hun ervaringen, kennis en inzichten delen. Het netwerk waarin jong en oud dynamisch doorleert, maar ook gezellig met elkaar samenkomt. Share is een vereniging die aan het einde van 2003 in het leven is geroepen door en voor oud-studenten van zowel de voltijd als de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde van Fontys in Eindhoven. Sinds het begin van 2021 is ook Bedrijfsmanagement MKB en Automotive Management onderdeel van deze alumnivereniging.

Het doel van deze alumnivereniging is het bundelen van de aanwezige kennis en ervaring tot een solide bedrijfskundig netwerk. Een netwerk dat alle leden van Share een zakelijke voorsprong biedt op niet-leden. Ook de activiteiten die Share organiseert, dragen bij aan het vergroten van de kennis over het vak en vinden plaats in een gezellige omgeving, zoals de leden die nog kennen uit hun studententijd. De informele sfeer tijdens de bijeenkomsten zorgt eveneens voor een hechte band tussen de leden en helpt bij het uitbreiden van het zakelijk netwerk.

Een nevendoelstelling van Share is het op een informele manier laten kennisnemen van ontwikkelingen in het bedrijfskundige vak voor oud-studenten, als aanvulling op de studie Technische Bedrijfskunde (Bedrijfsmanagement MKB en Automotive Management). Zo organiseert Share excursies en lezingen met bekende namen uit de bedrijfskundige praktijk. Na de opleiding zorgt Share ervoor dat afgestudeerden nog met elkaar in contact blijven. Share communiceert via haar LinkedIn- groep en via de nieuwsbrief. 

Share communiceert via haar LinkedIn-groep en een nieuwsbrief. Word lid en ontvang alle informatie via LinkedIn. Hier zie je ook wie er nog meer lid is van Share.

Heb je idee├źn over andere activiteiten voor Share? Neem dan gerust een keer contact op met het bestuur via share@fontys.nl. Benieuwd naar het bestuur? Ontmoet ze via deze pagina.