Sprint naar content

Inloggen / jouw account

Hieronder vind je de veelgestelde vragen en antwoorden over inloggen en jouw account. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, neem dan contact op met ons klantcontactcentrum. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 08850 80000 (bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur) of stel je vraag via onderstaand contactformulier.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Nadat je je hebt aangemeld bij Studielink ontvang je in de meeste gevallen een werkdag later je Fontys account gegevens om in te loggen. Heb je na een werkdag nog niets ontvangen van Fontys, neem dan contact op met de studentenadministratie van jouw studierichting. Contactgegevens kun je hier vinden (selecteer het betreffende instituut).
Mogelijk heb je een betalingsachterstand van het collegegeld opgelopen. Je wordt voor de eerste keer geattendeerd op de betalingsachterstand en verzocht het openstaande bedrag binnen 14 dagen te voldoen. Doe je dat niet dan wordt na afloop van die 14 dagen je Fontys account geblokkeerd. Hierdoor kun je niet meer inloggen op de Fontysomgeving. Dat betekent dat je geen toegang meer hebt tot het Fontys netwerk, de Fontys e-mail, het Fontys intranet en de Fontys portals. Inschrijven voor onderwijsactiviteiten, zoals tentamens, is ook niet meer mogelijk. Zodra de achterstallige betaling is ontvangen, zal jouw Fontys account binnen een paar werkdagen worden gedeblokkeerd. ‚Äč Klik hier om te lezen hoe je de betalingsachterstand kunt inlossen.

Heb je geen betalingsachterstand van het collegegeld? Mogelijk is er dan sprake van een technisch probleem. Neem hiervoor contact op met de IT Servicedesk via 08850 77777.
Vanwege veiligheidsredenen mogen we je daar alleen telefonisch mee verder helpen. Door middel van een aantal controle vragen stellen we namelijk vast dat jij ook echt de betreffende student bent. Je kunt hiervoor op werkdagen bellen met het Klantcontactcentrum via 08850 80000.

Contactformulier

Heb je een vraag?

Heb je een tip of wil je reageren op Fontys-informatie, dan kun je terecht bij het Klantcontactcentrum van Fontys Hogescholen.

Dit kan telefonisch via het telefoon-nummer 08850 80000 of via onderstaand formulier.