Sprint naar content
Foto van persoon

Lector Empowering Healthy Behaviour (onderdeel van lectoraat HIT)

Dr. M.F. (Martijn) Pisters

Dr. Martijn Pisters is lector Health Innovations & Technology en als lector verbonden aan het profileringsteam Empowering Healthy Behaviour van Fontys Paramedisch. Hij is opgeleid als fysiotherapeut, fysiotherapiewetenschapper en klinisch epidemioloog.

Naast zijn werkzaamheden bij Fontys is hij als senior onderzoeker Fysiotherapiewetenschap en programma co├Ârdinator van de master Fysiotherapiewetenschap (opleiding Klinische Gezondheidswetenschappen) werkzaam bij het UMC Utrecht-Universiteit Utrecht. Daarnaast is hij programmaleider van de Academische Werkplaats eerstelijns Fysiotherapie, een structurele samenwerking in zorginnovatie, onderzoek en onderwijs tussen de Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra, Hogeschool Utrecht, UMC Utrecht en Fontys Paramedisch.

Expertise

Duurzame verandering in gezondheids- en beweeggedrag & integratie van monitoring en eCoaching technologie in de fysiotherapie/paramedische zorg om zelfmanagement, therapietrouw en (lange termijn) effectiviteit van zorg te verbeteren. Prognostische risicostratificatie en gepersonaliseerde (geïntegreerde) zorg.


Contact

Foto van persoon

Dr. M.F. (Martijn) Pisters

Lector Empowering Healthy Behaviour (onderdeel van lectoraat HIT)