Sprint naar content

Sneakpreview studieweek Commerciële Economie (Associate degree)

Student Fontys Commerciele Economie (Associate degree)

Benieuwd naar het leven van een student Commerciële Economie (Associate degree) bij Fontys in Eindhoven? Neem een kijkje in de agenda van een student van deze opleiding.

Je kunt onder andere minicolleges volgen, een kijkje nemen bij alumni en opdrachten maken. Zo krijg je een beeld of de opleiding bij je past.

Heb je vragen, student Mart beantwoordt ze graag. Je kunt Mart bereiken door hem een berichtje te sturen.

Ben je (bijna) overtuigd van je keuze? Meld je dan aan om te komen proefstuderen of meelopen. Superleuk! En zo weet je zeker of dit de studie voor jou is.

04
Ma sept
05
Di sept
06
Wo sept
07
Do sept
08
Vr sept
03
Ma sept

Een dagje mee met Calvin

Een dagje mee met Calvin

Calvin studeert Commerciële Economie, ga je een dagje met hem mee?

1 minuten
Sfeerafbeelding Fontys

Project

Werken voor en met echte bedrijven

Project

In deze video laten we je zien wat je voor lessen krijgt en welk skills je door 'doen' gaat ontwikkelen tijdens de studie Commerciële Economie (Associate degree). Studenten Djara, Mike, Tim, Delilah en docenten vertellen je er meer over.

5 minuten
Sfeerbeeld campus Fontys Eindhoven
04
Di sept
Sfeerafbeelding Fontys

Gastcollege van Bechtle

Laat je inspireren!

Gastcollege van Bechtle

In het kader van het vak Company meets Student werk je aan jouw professionele ontwikkeling. Dit doe je bijvoorbeeld door het bijwonen van gastcolleges. Iedere periode staan er verschillende skills centraal en gaan we op zoek naar praktijkcases en situaties.

Quiz beroepsbeeld

Is Commerciële Economie (Associate degree) jouw ding?

Quiz beroepsbeeld

Heb je al een goed beeld van de opleiding Commerciële economie (Associate degree)? Als commercieel econoom heb je taken en verantwoordelijkheden. Daarnaast heb je bepaalde eigenschappen die bij je passen. Deze quiz helpt je om na te gaan of de opleiding ook echt bij je past.

3 minuten

Vanavond

Bijbaantje

05
Wo sept

Hackathon

Aan de slag met digital marketing vraagstukken voor bekende A-merken

Hackathon

Voor de Hackathon hebben we de handen ineengeslagen met dé digital marketing agency van Europa: GroupM (in Eindhoven vooral bekend van hun label Greenhouse). Vanuit de GroupM Academy bieden we je een drie intensieve dagen aan, waarin je aan de slag gaat om voor bekende A-merken digital marketing vraagstukken te beantwoorden.

Zo ga je in onder andere de diepte in rondom SEO & SEA, Social Media marketing en Video marketing. Door samen te werken met GroupM bieden we je up-to-date kennis en praktijkvraagstukken binnen één van de meest dynamische vakgebieden ter wereld.

2 minuten
Sfeerbeeld campus Fontys Eindhoven

Wat doet een marketeer

Ben jij een ondernemer?

Wat doet een marketeer

Ondernemen is belangrijk en het is een onderdeel van de opleiding. Zo maken eerstejaars studenten in groepen een businessplan voor een bekend merk naar keuze. Gedurende het traject doen ze onderzoek, ontwikkelen een product of dienst en denken ze een marketing- en financieel plan uit. Om je alvast een beetje te kunnen voorbereiden op volgend jaar, kun je meedoen aan de 'wat doet een marketeer'. Veel succes!

15 minuten
Portret alumnus Rick

Op bezoek bij alumnus Rick

Wat doet Rick als Salesvertegenwoordiger?

Op bezoek bij alumnus Rick

Rick heeft de opleiding Commerciële Economie (Associate degree) gevolgd en werkt nu als salesvertegenwoordiger bij Copaco. Wat doet hij daar allemaal? Kijk je mee?

3 minuten

06
Do sept
Sfeerafbeelding Fontys

Netwerken

Bezoek aan het Career Event

Netwerken

Ben jij bewust van jouw netwerk? En maak jij ook gebruik van jouw netwerk? Tijdens je studie komt je netwerk goed van pas, denk aan het zoeken van leuke projectopdrachten en stages.
Tijdens het jaarlijkse Career Event brengen we je in contact met bedrijven. Check de aftermovie!

1 minuten
Sfeerafbeelding Fontys

Niet vergeten!

FAME avond: borrelen met oud-studenten

07
Vr sept

Studentenpool

Studiekiezer Mara loopt een dag met mij mee

Studentenpool

Ik ben lid van de studentenpool en help bij allerlei activiteiten. Superleuk! Zo help ik bij open dagen, proefstudeerdagen en events.

Vandaag komt Mara een dag meelopen. Ze wil graag een goede studiekeuze maken en komt zich vandaag oriënteren.

Ze loopt met mij mee tijdens een gewone lesdag. Mara kan zo kennismaken met studenten en docenten en sfeer proeven. Ze werkt samen met mij aan projecten en volgt de lessen. Ook gaan we samen lunchen.

Ik vind het heel leuk om te doen en Mara kan ervaren of de opleiding bij haar past.

3 minuten

Stel je vraag aan Lieke: