Cultuur & Maatschappij
Instroombaar met ec of m&o of be of ma
Economie & Maatschappij
Direct instroombaar
Natuur & Gezondheid
Instroombaar met ec of m&o of be
Natuur & Techniek
Instroombaar met ec of m&o of be
Na de opleiding Bedrijfskunde weet jij hoe je ingewikkelde vragen over bedrijfsprocessen bekijkt en verbindt, vanuit alle belangrijke invalshoeken. We maken je wegwijs in verschillende vakgebieden en thema’s: van organisatiekunde en marketing tot recht en ICT. Na de opleiding werk jij probleemloos samen met mensen op al deze vakgebieden, waardoor je snel tot de kern van een probleem komt.
Tijdens de opleiding leiden we je op om organisaties op alle vlakken te doorgronden. Je leert hierbij hoe je verschillende vakgebieden goed met elkaar kunt combineren, zoals vakken op het gebied van HR, financiën, marketing, strategie, etc.
In het eerste jaar leg je een brede basis in de kennisvakken en skills. Na de propedeuse kies je thema’s die je interessant vindt.
Instroombaar met ec of m&o of be of ma
Direct instroombaar
Instroombaar met ec of m&o of be
Instroombaar met ec of m&o of be
Instroombaar met ec of m&o of be
Direct instroombaar
Instroombaar met ec of m&o of be
Instroombaar met ec of m&o of be
Eén vak niet in jouw pakket?
Heb je een havo- of vwo-diploma maar mis je een vak om aan de vooropleidingseisen te voldoen? Dan heb je bij Fontys de kans om alsnog te worden toegelaten bij de opleiding van jouw keuze door het behalen van een toelatingstoets.
Niet de juiste vooropleiding?
Wil je starten met een Fontys-opleiding, maar heb je geen havo-, vwo- of mbo niveau 4-diploma en ben je 21 jaar of ouder? Dan kun je toelating aanvragen middels het toelatingsonderzoek 21+.
Buitenlands diploma
Ben je in het bezit van een buitenlands diploma? Dan geldt als voorwaarde dat dit aan de Nederlandse normen voldoet. Daarnaast moet je over voldoende kennis van de Nederlandse taal beschikken. Neem contact met ons op om je diploma te laten waarderen. Contactgegevens vind je onderaan deze pagina.
Relevante baan
Om deze opleiding te kunnen volgen en volbrengen is het van belang dat je reeds werkzaam bent in een bedrijfskundige functie. Daarnaast is het van belang dat de organisatie waar je werkzaam bent uit minimaal 30 fte bestaat, een gelaagde organisatiestructuur heeft en je kan ondersteunen bij je opleiding.
Rond je de opleiding Bedrijfskunde af, dan ben je Bachelor of Business Administration. Ga bijvoorbeeld aan de slag als:
Docenten en studenten vertellen je alle ins en outs over de opleiding. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen. We gaan graag met jou in gesprek.
Wil je graag een gesprek met iemand van Bedrijfskunde (deeltijd)? Dat kan. Stuur een mail naar Joris Veenhof. Hij neemt dan contact met je op. Bellen met de deeltijdopleiding Bedrijfskunde kan natuurlijk ook.
Wil je weten hoeveel collegegeld je dient te betalen voor deze opleiding? Raadpleeg dan de collegegeldmeter. Hier staat ook meer informatie over betaling collegegeld door je werkgever of een ander.
Lees meer over subsidieregelingen:
- Leven Lang Leren Krediet
- Beurzen voor leraren
- Subsidieregeling tweede lerarenopleiding
Stap 1: Je meldt je - uiterlijk 31 augustus - aan via Studielink.
Raadpleeg regelmatig je berichten in je Studielink - dashboard.
Als je je hebt aangemeld, betekent dit nog niet dat je al bent ingeschreven. Je bent pas inschreven zodra je aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan.
Start je in februari met je studie?
Stroom je tussentijds in of kies je voor een opleiding met een instroom in februari, dan vindt incasso van je collegegeld plaats op of rond de 25ste van de maand. Dit is afhankelijk van de verwerkingstijd na je inschrijving. Ook hier geldt dat de laatste incasso plaatsvindt op of rond 25 juni. Zowel bij betaling ineens of in termijnen ontvang je voorafgaand aan elke incasso een bericht waarin je wordt geïnformeerd over de incassodatum.
Stap 2: Je mag de Studiekeuzecheck doen.
De Studiekeuzecheck voor bachelors en associate degrees in deeltijd en masters voltijd en deeltijd is niet verplicht. Wil je dit wel, dan kun je dat aangeven in Studielink.
De Studiekeuzecheck zorgt ervoor dat we je vanaf het begin begeleiding op maat kunnen bieden. Dat vergroot je kans op studiesucces. De studiekeuzecheck bestaat in ieder geval uit een digitale vragenlijst en een check-in gesprek met je opleiding. Tijdens het gesprek wordt het studiekeuzeadvies opgesteld en besproken. Uitgebreide informatie vind je op de Studiekeuzecheck, jouw check-in bij Fontys
Stap 3: je regelt de machtiging voor de betaling van je collegegeld. Een machtiging afgeven kan vanaf half mei in je Studielink-dashboard, je ontvangt hierover een e-mail.
De eerste incasso vindt plaats op of rond 25 september.
Meer informatie over je collegegeld vind je hier.
j