Sprint naar content

Hulp bij studiekeuze en open dagen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen en antwoorden over hulp bij studie(keuze) en open dagen. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, neem dan contact op met ons klantcontactcentrum. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 08850 80000 (bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur) of stel je vraag via onderstaand contactformulier.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Je mag jouw studie gaan kiezen en doen wat je zelf leuk vindt. Maar waar begin je dan, hoe pak je een studiekeuze aan. Daarbij helpen we je graag. Op deze pagina vind je diverse activiteiten, afdelingen en tools die jou kunnen helpen met het maken van de juiste studiekeuze. Succes!

Bij (online) meelopen en proefstuderen stap je als het ware voor een paar uur in de opleiding en ga je zelf de sfeer, de inhoud en het niveau van de opleiding ervaren. Zo leer je de opleiding en de mensen echt kennen!

Ga je meelopen dan ben je gekoppeld aan een student en volg je een dagdeel uit de praktijk van deze student. Tijdens proefstuderen ga je de opleiding samen met andere scholieren ervaren. Je vormt een klas voor een dagdeel en volgt een programma in een realistische setting, bijvoorbeeld met een college en een case.
Meer informatie en aanmelden? Dat kan via deze link.

Informatie over de open dagen voor onze voltijd en deeltijdopleidingen kun je vinden op fontys.nl/opendag.
Wij versturen een bevestiging altijd naar het door jou opgegeven mailadres. Controleer dus altijd of jouw mailadres correct is gespeld in het aanmeldformulier op de website.
Soms komt de bevestigingsmail in de spambox van jouw mailaccount terecht. Check deze map altijd even voordat je met Fontys contact opneemt. Mailadres correct en geen bevestigingsmail in je spambox ontvangen? Dan kan er iets fout zijn gegaan met het verzenden van de bevestiging. Neem daarvoor even contact op met het Klantcontactcentrum.
Kijk voor een actueel overzicht op onze pagina over de open dagen / avonden. Zijn er geen open dagen gepland, dan kun je via deze site ook een herinnering aanmaken. Zodra je je voor de eerstvolgende open dag kunt aanmelden laten we je dat graag weten.
Dat mag zeker. Op het aanmeldformulier voor de open dag kun je bij de studie(s) van jouw keuze aangeven of er een of twee personen met jou meekomen.
Goede keuze om bij onze huidige studenten te informeren. Al onze studenten gingen jou voor en maakten al een of meerdere studiekeuzes. Iedereen op zijn of haar eigen manier en via een eigen weg. Een aantal studenten vind het leuk om hun eigen ervaring te delen met jou en geeft graag antwoord op jouw vragen via Whatsapp.
Ook is het mogelijk om onze studenten te ontmoeten tijdens onze open dagen, tijdens het proefstuderen of een meeloopdag. Kijk voor de mogelijkheden en de data eens op deze website.

Contactformulier

Heb je een vraag?

Heb je een tip of wil je reageren op Fontys-informatie, dan kun je terecht bij het Klantcontactcentrum van Fontys Hogescholen.

Dit kan telefonisch via het telefoonnummer 08850 80000 of via onderstaand formulier.