Sprint naar content

Alumni

Hieronder vind je de veelgestelde vragen en antwoorden van alumni. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, neem dan contact op met ons klantcontactcentrum. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 08850 80000 (bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur) of stel je vraag via onderstaand contactformulier.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Een getuigschrift wordt eenmalig uitgegeven. Wanneer je getuigschrift vermist wordt krijg je geen nieuw getuigschrift. Als je toch een schriftelijk bewijs nodig het dat je een getuigschrift hebt gehaald, dan kun je een kopie uit het digitale studentendossier vragen. Dit kan echter alleen voor getuigschriften die na 1999 zijn aangemaakt. Ben je eerder afgestudeerd, of heb je echt een getekende verklaring nodig van de huidige examencommissie, dan kun je een "verklaring wegens vermissing" aanvragen bij de opleiding waar je hebt gestudeerd. De opleiding is verplicht je naar een geldig identiteitsbewijs te vragen en het examendossier te raadplegen. Sommige opleidingen vragen een bijdrage in de kosten.
Als alumnus wil je vast op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen je vak. Door lid te worden van jouw Fontys alumninetwerk ben je hiervan verzekerd. Ook houd je contact met je medestudenten en je docenten. Hiermee zorg je voor een groot en sterk netwerk, waarmee ook je carrièrekansen groter worden.
In contact blijven met oud-studenten en jouw opleiding? Dat kan. Klik hier voor meer informatie en lid worden.

Ben je op zoek naar een Fontys bachelor opleiding dan kun je voor het aanbod kijken op www.fontys.nl
Ben je een professional of recent afgestudeerde en op zoek naar ons deeltijd aanbod (bachelor, master, cursus)? Kijk dan eens op www.fontys.nl/pro

Het kan natuurlijk zijn dat bijna bent afgestudeerd en twijfelt tussen meerdere vervolgopleidingen of dat je echt niet weet welke vervolgstudie aansluit bij jouw huidige opleiding. Informeer dan eens bij jouw SLB-er voor de mogelijkheden. Als student zijnde kun je ook een afspraak met een studiekeuzeadviseur inplannen via www.fontys.nl/fontyshelpt (log in met je Fontys student account). Ben je reeds afgestudeerd en heb je geen Fontys account meer? Bel dan voor een afspraak met een studiekeuzeadviseur in te plannen naar het Klantcontactcentrum: 08850 80000.

Contactformulier

Heb je een vraag?

Heb je een tip of wil je reageren op Fontys-informatie, dan kun je terecht bij het Klantcontactcentrum van Fontys Hogescholen.

Dit kan telefonisch via het telefoonnummer 08850 80000 of via onderstaand formulier.