Programma

Begin september start het nieuwe collegejaar... Maar voordat de studie begint neem je eerst nog deel aan de introductieweek. Dat is Purple 2023! Tijdens deze introductieweek (maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus) staat kennismaken centraal.Leer je studie kennen en maak vrienden voor het leven

Je maakt kennis met je studiegenoten en ontmoet hier vrienden voor het leven. Je wordt helemaal wegwijs gemaakt in jouw opleiding en studiestad. Gezamenlijk eten, samen de stad ontdekken, elkaar en de opleiding leren kennen, samen herinneringen maken en nog veel meer… Hoe dat eruit gaan zien, wat je allemaal nodig hebt, waar je moet zijn, wie je kunt bereiken, dat alles vind je hier! We maken er een fantastische week van.

Check deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven.


Programma

van de vetste introductie voor Nederlandse HBO-ICT studenten!

Ook dit jaar organiseert Salve Mundi weer een volledige introductie. Een week vol gezelligheid, feestjes, kennis maken met zowel nieuwe klasgenoten, oudere studenten en Eindhoven. Het perfecte begin van je studie, die je niet meer zal vergeten.

Geen activiteiten, we starten op dinsdag!
Op dinsdag word je tussen 10:00 en 12:00 op de evenementlocatie verwacht voor de incheck. Na de incheck heb je tijd om je slaapplek uit te zoeken en de locatie te verkennen. Daarna wordt de lunch voorbereid en kun je alle indrukken innemen met wat eten. Na de lunch is het tijd voor de spellen, deze zijn uitgelegd op het grote grasveld wat wij ter onze beschikking hebben. Na het avondeten, is er eerst een pub quiz en daarna een themafeest!
Woensdag is de stadsdag. Na het ontbijt stappen we met zijn allen in de bus die ons naar Eindhoven zal brengen. In Eindhoven verkennen we eerst de stad door middel van een Crazy88, gevolgd door een stads BBQ en een kroegentocht. Daarna pikt de bus ons weer terug op om ons terug te brengen naar de Salve Mundi locatie waar we nog een feest hebben.
Vandaag is het rustig wakker worden met eerst ontbijt, en dan een vrijwillige ronde vol kaartspellen. In de middag vertrekken we dan met de bus naar het Purple festival, hier zijn alle Fontys scholen voor uitgenodigd en is dus een drukbezocht festival. Hier blijven we tot laat in de avond. Op het festival kun je drinken en eten kopen, hier moet je dus ook zelf voor zorgen. Om 23:00 vertrekt de bus terug naar de slaaplocatie, waar dan een afterparty georganiseerd is.
Op vrijdag hebben we een latere start, en beginnen we rond de middag met een ontbijt/lunch. Gevolgd met een beer pong toernooi. Na het avondeten hebben we voor de bierliefhebbers (die 18 zijn) een cantus, en voor de mensen die dat liever niet doen, of helaas nog niet oud genoeg zijn hebben we een smokkelspel georganiseerd. Na de cantus, zorgen we dat de zaal weer klaar is voor een avondfeest.
Helaas zit het er vandaag allemaal weer op. Je ruimt je slaapplek op, neemt (tijdelijk) afscheid van iedereen en gaat terug naar huis om bij te komen en het studiejaar goed te beginnen. We hopen dat jullie het erg naar jullie zin gehad hebben, veel vrienden gemaakt hebben en met een goede start het schooljaar in gaan.

Foto's en video's

Tijdens de introductieweek worden veel foto's en video's gemaakt. Vaak zijn dit foto's en video's gemaakt door professionele fotografen en filmers in opdracht van Fontys. Door deel te nemen aan de introductieweek ga je ermee akkoord dat de foto's en/of video's gepubliceerd worden (op o.a. social media, flyers, advertenties en websites). Geef gerust aan deze mensen door als je niet in beeld wilt zijn. Achteraf vragen om verwijdering mag ook via purple@fontys.nl

#purple2023

Wij vinden het superleuk te zien hoe jij Purple beleeft! Deel je foto's en video's met ons!

Foto's en video's Salve Mundi

Achteraf vragen om verwijdering is bij de foto's van Salve Mundi mogelijk via media@salvemundi.nl

Volg Fontys op social media