Sprint naar content
Foto van persoon

Docentonderzoeker

T. (Tom) van den Eertwegh MSc

Mijn naam is Tom van den Eertwegh. In 2006 ben ik afgestudeerd in Maastricht aan de opleiding Cognitive Neuroscience & Neuropsychology. Super interessant om te leren hoe dat brein van binnen werkt.

Wel was dit een heel wetenschappelijke studie, terwijl ik toen niet de ambitie had om onderzoeker te worden. Dat stuurde mijn pad toen langs wat meanderende wegen van Productieleider bij een educatieve theatervoorstelling, naar Pedagogisch medewerker, naar docent Psychologie bij de opleiding Toegepaste Psychologie,Technische Bedrijfskunde en sinds twee jaar aan de opleiding Pedagogiek. Op dit moment sta ik op het punt om de opleiding Docent Theater/Regisseur af te ronden.

Mijn moeder zegt al altijd: “Niets gebeurt voor niets.” Ik geloof er dan ook heel sterk in dat al die zijpaadjes in mijn werk binnen dit Lectoraat sterk van pas gaan komen en sterker nog, ook samenvloeien tot een mooi geheel. Ik kijk er heel erg naar uit om psychologie, pedagogiek, kunst en cultuur aan elkaar te gaan verbinden. Om te beginnen ga ik me inzetten voor het project Bouwen aan Talent (Kinderrechtentour) in regio Hart van Brabant, in samenwerking met het Innovatienetwerk Jeugd.

OnderzoeksprojectenContact

Foto van persoon

T. (Tom) van den Eertwegh MSc

Docentonderzoeker