Sprint naar content
Foto van persoon

Onderzoeksmanager

Jeroen Bovens

Als facilitator Onderzoek en Innovatie probeer ik inhoud en organisatie samen te brengen om de lector en het team van onderzoekers te ondersteunen bij het voorbereiden, uitvoeren en afronden van onderzoeksprojecten. En zo een brug te vormen tussen Fontys Sport en Bewegen, consortium partners en de diensten van Fontys. Dit alles om bij te dragen aan die mooie ambitie om het kenniscentrum te zijn in kader van ‘Een leven lang bewegen’.

Dat dit proces geen vanzelfsprekendheid is, heb ik mogen ervaren bij het ontwikkelen, acquireren, uitvoeren en evalueren van diverse projecten en samenwerkingen met gemeentes, welzijnsorganisaties, woonzorgcoöperaties en andere onderwijsinstituten in mijn eerdere rol als coördinator Werkplekleren. Hier was ik onder meer verantwoordelijk voor het opzetten en coördineren van strategische partnerships met publieke en private organisaties, de professionele werkplaatsen van Fontys Sportkunde.

Een proces dat mij ook persoonlijk erg intrigeert en waar ik zelf meer over wil ontdekken en leren. Over wat er nou allemaal bij komt kijken in zo’n (meervoudige) samenwerking en hoe je dit tot een succes kunt maken. Als onderzoeker van het lectoraat Professionele Werkplaatsen doe ik onderzoek naar deze meervoudige samenwerkingen die gericht zijn op het leven lang ontwikkelen van mensen en het innoveren van de beroepspraktijk in het sociale en gezondheidsdomein.Foto van persoon

J. (Jeroen) Bovens

Onderzoeksmanager