Sprint naar content

Ad(h)d community

AD(H)D community is er voor iedereen (met of zonder diagnose) binnen Fontys die zich betrokken voelt bij het thema ADHD en ADD. Met deze community willen we mensen (studenten en medewerkers) samenbrengen, informeren en indien nodig te steunen. We zijn net gestart en gaan activiteiten organiseren die open zijn voor iedereen. We willen graag uitgroeien tot een inloop- en kenniscentrum.

We zetten ons de komende jaren in voor onderstaande;

  • Meer kennis en inzicht over ADD en ADHD in onze organisatie brengen. Door vanuit een positieve insteek de kennis te vergroten gaat de community bijdragen aan het doorbreken van taboes en de beeldvorming verbeteren. Hiermee krijgen we meer begrip voor studenten en medewerkers met ADD en ADHD.
  • De community heeft oog voor het menselijke aspect. Iedereen met een vraag of die een ervaring wil delen, kan via de community laagdrempelig zijn/haar verhaal kwijt. Daarbij wil de community het gesprek tussen medewerkers en studenten stimuleren.
  • Verspreiden van tools en andere handvatten waarbij goede begeleiding van studenten met ADD of ADHD centraal staat. Wat kan je als docent, coach of medestudent doen om de betreffende student in zijn of haar kracht te zetten?

Heb je een luisterend oor nodig? Of wil je juist op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Mail dan naar adhdcommunity@fontys.nl

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

What is ADHD?