Sprint naar content

Studentenverenigingen

Lid worden van een studentenvereniging is niet alleen gezellig maar ook super leerzaam. De meeste Fontyssteden beschikken over verschillende studentenverenigingen met elk een eigen karakter. Samen dingen organiseren, samen feesten: word lid en maak vrienden voor het leven.

Studentenverenigingen in...

T.S.R. Vidar

T.S.R. Vidar is meer dan alleen een studentenvereniging. Bij Vidar beoefen je namelijk dé studentensport van Nederland: roeien! Wedstrijdroeien, competitieroeien (recreatief) en de mooiste roeifeesten, het kan allemaal bij Vidar.

Meer over T.S.R. Vidar

T.S.C. St. Olof

Het Tilburgs Studenten Corps St. Olof is de oudste studentenvereniging van Tilburg. Zowel op maatschappelijk als academisch en cultureel gebied organiseert Olof veel; van symposia tot sporttoernooien. Ook kan er op de Sociëteit altijd geborreld worden en worden er vaak grote feesten georganiseerd.

Meer over T.S.C. St. Olof

T.S.V. Plato

Bij de Tilburgse Studentenvereniging Plato kun je alle kanten op. De verscheidenheid aan leden zorgt ervoor dat Plato een unieke vereniging is. Plato biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien naast je studie, maar ook de mogelijkheid om de grootste feesten mee te maken!

Meer over T.S.V. Plato

I*ESN

Bij I*ESN staat internationalisering en integratie centraal. Simpel gezegd wil I*ESN alle studenten in Tilburg een fantastische tijd bezorgen. Dit doen ze door veel leuke activiteiten, feesten en uitjes te organiseren. Voertaal: Engels.

Meer over I*ESN

Eindhovens StudentenCorps (E.S.C.)

Het E.S.C heeft een breed aanbod aan zelfontplooiing voor haar leden. We bieden symposia, lezingen en persoonlijke begeleiding aan onze leden. Daarnaast biedt de vereniging, maar ook disputen, een groot aanbod aan feesten, festivals, sporttoernooien en activiteiten voor heel Eindhoven.

Meer over het E.S.C.

Demos

Demos is een studentenvereniging. Dit betekent dat we een vereniging zijn voor en door studenten uit Eindhoven van verschillende studies en jaarlagen. We hebben een pand in het centrum van Eindhoven. Hier ondernemen we allerlei activiteiten, die we ook zelf organiseren! Zo hebben we borrelavonden waar je gezellig kunt bijkletsen met andere leden en een drankje kunt doen, maar ook toffe feesten.

Meer over Demos

A.S.V. SSRE

Bij SSRE organiseren we de vetste feesten van Eindhoven! Zo staat er jaarlijks een gigantische tent in het centrum. Hierbinnen vindt de Stadscantus plaats. Ook organiseren onze disputen onvergetelijke sporttoernooien en evenementen: tennis, ijshockey, petanque, beachvolley, trefbal, cabaret, een heus waterfestival, en de lijst gaat nog even door.

Meer over SSRE

Imagine Venlo Student Association

IMagine strives to create an unforgettable campus life experience for International Marketing student

Meer over Imagine

Student Association DaVinci

Student Association DaVinci is een toevoeging voor je studie. Wij zorgen voor leuke feesten, netwerkevents en teambuldingactiviteiten zoals waterskieen, klimmen, karten etc

Meer over DaVinci