Sprint naar content
English

Toelatingseisen uitleg

Op de pagina Toelatingseisen wordt de toelaatbaarheid van potentials in verschillende tabjes weergegeven. Het element 'MCE card - Toelatingseisen' laadt deze informatie deels automatisch in, en laat je deze deels handmatig toevoegen. Hoe je deze informatie aanpast vindt je hier terug.
Sfeerafbeelding Fontys


Sfeerafbeelding Fontys

1. Havo en VWO

In het element 'Toelatingseisen' worden voor Havo en VWO de 4 profielen getoond, met hiervoor een blauw vinkje als dit profiel toelaatbaar is en een rood kruisje als dit profiel nĂ­et toelaatbaar is. Indien er bijzondere vakeisen zijn worden deze hier ook weergegeven.

Deze vinkjes en vakeisen worden ingeladen vanuit de opleidingsdatabase. Wil je iets aanpassen in deze toelatingseisen? Dan geef je deze gewenste wijzigingen door in de opleidingsdatabase. Zoek naar jouw opleiding en wijzig in het formulier de gegevens onder het kopje 'Toelatingseisen' zoals hiernaast weergegeven. Klik op 'wijziging doorgeven' om te bevestigen

Heb je naast vakeisen ook specifieke toelatingseisen voor Havo of VWO'ers, zoals aanvullende toetsen of juist verkorte trajecten? Bekijk dan hoe je deze als tekst aanmaakt en toevoegt aan het juiste tabje.


2. MBO

De toelaatbaarheid van MBO studenten wordt rechtstreeks in het element 'Toelatingseisen' aangegeven. Is een MBO student toelaatbaar? Dan hoef je hier niets te doen. Is een MBO student niet toelaatbaar? Vink dan 'Geen toelating voor MBO' aan in het element.

De tekst over MBO toelaatbaarheid wordt centraal aangeboden. Geldt er aparte informatie specifiek voor jouw opleiding? Dan is het mogelijk om deze hier te tonen. Lees hier hoe je zelf opleidingsspecifieke toelatingseisen (laten) aanmaken, of indien deze al zijn aangemaakt, hoe je deze opleidingsspecifieke toelatingseisen kan wijzigen.

LET OP: opleidingsspecifieke toelatingseisen worden niet door Dienst SV onderhouden. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor het correct en up to date houden van de informatie!

Sfeerafbeelding Fontys


Sfeerafbeelding Fontys

3. Andere

Onder het tabje 'andere' staat de overige toelatingsinformatie, zoals de 21+ toets en buitenlandse diploma's. Deze tekst wordt centraal aangeboden.

Geldt er aparte informatie specifiek voor jouw opleiding? Dan is het mogelijk om deze hier te tonen. Lees hier hoe je zelf opleidingsspecifieke toelatingseisen (laten) aanmaken, of indien deze al zijn aangemaakt, hoe je deze opleidingsspecifieke toelatingseisen kan wijzigen.

LET OP: opleidingsspecifieke toelatingseisen worden niet door Dienst SV onderhouden. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor het correct en up to date houden van de informatie!