Sprint naar content
English

Titel wel/niet weergeven

Een agenda item kan veel verschillende titels hebben en dit hangt af van welke instellingen jij gebruikt. Hieronder leg ik je uit welke opties er allemaal zijn en in welk geval je welke optie het beste kunt gebruiken. Het lijstje is in volgorde van de rijtjes op de afbeelding.

Opties agenda items titels

  • Online event zonder locatie en zonder titel
  • Online event zonder locatie en met titel
  • Fysiek event (met titel)
  • Online event met locatie zonder titel
  • Fysiek event (zonder titel)
  • Online event met locatie en met titel
Sfeerafbeelding Fontys

Online event zonder locatie en zonder titel

Dit is de standaard voor online events. Er komt dan alleen online te staan. Wanneer je in GX het vinkje online aanvinkt zonder een locatie in te voeren, dan krijg je online als titel.

Sfeerafbeelding Fontys

Online event zonder locatie met titel

Sinds de update van 8 februari 2021, is het mogelijk om de titel van het agenda item te tonen in het overzicht. Dit kun je vrij simpel doen door onderstaande vinkje aan te vinken.

Wanneer toon je de titel: Het tonen van de titel is vaak niet nodig. Wanneer dit wel handig is, is als je bijvoorbeeld een speciale voorlichting hebt voor de doorstroom van MBO mbt tot jouw opleiding. Over het algemeen is het tonen van de titel dus niet nodig.

Sfeerafbeelding Fontys

Fysiek event zonder titel

Bij een fysiek event komt er automatisch de locatie van het event te staan. Hier hoef je dus niks aparts voor uit te voeren.

Online event met locatie zonder titel

Ook bij een online event kan het soms gewenst zijn om de locatie toe te voegen. Dit zou gewenst kunnen zijn wanneer je twee verschillende voorlichtingen biedt voor een opleiding waarbij een voorlichting is voor bijv. Eindhoven en de ander voor Tilburg.

Sfeerafbeelding Fontys

Je kan de locatie toevoegen door in het agenda item ook een locatie toe te voegen. GX zet dan automatisch de stad van de locatie in de titel.

Sfeerafbeelding Fontys