Sprint naar content
English

Registratie deadline

Wil je minimaal één of meer dagen van te voren geen nieuwe aanmelders meer ontvangen? Of is de capaciteit van het event lager dan verwacht? Je kunt er dan voor kiezen om het aanmelden eerder te sluiten.

Let op: zet je agenda item niet offline!
De aanmelders kunnen anders niet meer bij het programma, en dus ook niet bij de MS Teams link of de locatie informatie.

Hoe dan wel? Je hebt twee opties:

Optie 1: voer een registratie deadline in

Onder de start- en einddatum vind je de optie om een registratie deadline aan te geven voor je agenda item. Vul hier in hoeveen dagen voor aanvang je geen nieuwe aanmelders meer wilt ongvangen. Sla vervolgens je agenda item op.

Controleer of de registratie deadline die XC nu aangeeft hier klopt. Vanaf deze datum zal XC je agenda item automatisch sluiten zodat je geen nieuwe aanmelders meer ontvangt.

Sfeerafbeelding Fontys

Optie 2: wijzig de capaciteit

In sommige gevallen is het niet mogelijk om de registratie deadline te gebruiken, bijvoorbeeld in combinatie met tijdsloten. In dit geval kun je ervoor kiezen het agenda item te sluiten door het maximale aantal deelnemers te wijzigen.

Op het moment dat je geen nieuwe aanmeldingen meer wilt ontvangen, pas je het maximale aantal beschikbare plaatsen aan naar 0. Sla dit op. Het is nu niet meer mogelijk voor bezoekers om zich aan te melden op dit agenda item.

Sfeerafbeelding Fontys