Sprint naar content
 

Agenda

Proefcollege Leraar Pedagogiek | Sittard
23 mei 2024 17:30 - 20:30
Programma
nog 8 plaatsen
Leuk dat je komt meelopen bij onze deeltijd opleiding Leraar Pedagogiek in Sittard!
Tijdens een dagje proefstuderen willen we je een zo goed mogelijk beeld geven van onze opleiding. Je gaat mee in het ritme van de dag van onze studenten. Je maakt kennis met studenten en coaches van onze opleiding en kunt hen al je vragen stellen. Jij hebt je aangemeld voor de proefstudeerdag van donderdag 23 mei 2024 . We verwachten je om 17.30 uur in Sittard Mgr. Claessensstraat 4 op de 2e verdieping bij de administratie Pedagogiek. De dag zal tot ongeveer tot 20.30 uur duren.
Proefcollege Leraar Pedagogiek | Tilburg
23 mei 2024 18:00 - 21:00
Programma
nog 8 plaatsen
We ontvangen je graag om 18.00 uur in gebouw P1, lokaal C1.02 op de afdeling Pedagogiek waarna je aansluit bij een module uit de Lerop (Lerarenopleiding Pedagogiek). Je ziet hoe de lessen binnen de Lerop vormgegeven worden en kunt de huidige studenten bevragen over hun ervaring binnen het werkveld en de opleiding. Mocht er onverhoopt iets tussen komen, dan zouden wij het prettig vinden als je je tijdig afmeldt voor deze avond door een mail te sturen naar pedagogiektilburg@fontys.nl
Open avond Leraar Pedagogiek | Sittard
05 jun 2024 18:00 - 20:30
Programma
Tijdens deze open avond vertellen we je alles over de opbouw en inhoud van onze Modulaire deeltijd opleiding Leraar Pedagogiek. Daarnaast gaan we in op de rollen/ functies die je kunt vervullen wanneer je de opleiding hebt afgerond. Natuurlijk is er ook ruimte om je vragen te stellen aan onze docenten en studenten.
Open avond Leraar Pedagogiek | Tilburg
05 jun 2024 18:00 - 20:30
Programma
Tijdens deze open avond vertellen we je alles over de opbouw en inhoud van onze Modulaire deeltijd opleiding Leraar Pedagogiek. Daarnaast gaan we in op de rollen/ functies die je kunt vervullen wanneer je de opleiding hebt afgerond. Natuurlijk is er ook ruimte om je vragen te stellen aan onze docenten en studenten.

Meer weten over de opleiding Leraar Pedagogiek

Wil je graag een gesprek met iemand van de deeltijdopleiding Leraar Pedaogiek in Sittard of Tilburg? Dat kan! Je kunt een e-mail sturen naar opleidingscoördinator Monique Eradus-Cremers: m.cremers@fontys.nl. Zij neemt dan contact met je op.


Denk je na over een deeltijdopleiding Pedagogiek maar weet je nog niet of het past in jouw persoonlijke situatie? Twijfel je of je huidige baan een goede leerwerkplek is? Wil je meer weten hoe je een deeltijdopleiding combineert met je baan? Of heb je een andere vraag?Maak dan een afspraak met een van onze docenten. In het gesprek bespreek je jouw persoonlijke situatie. Zij kunnen met je meedenken en antwoord geven op jouw vragen. Het gesprek vindt telefonisch plaats en is uiteraard geheel vrijblijvend en gratis.

Wil je weten hoeveel collegegeld je dient te betalen voor deze opleiding? Raadpleeg dan de collegegeldmeter. Hier staat ook meer informatie over betaling collegegeld door je werkgever of een ander.

Lees meer over subsidieregelingen:

- Leven Lang Leren Krediet

- Beurzen voor leraren

- Subsidieregeling tweede lerarenopleiding

  Stap 1: Je meldt je - uiterlijk 31 augustus - aan via Studielink.
  Raadpleeg regelmatig je berichten in je Studielink - dashboard.

  Als je je hebt aangemeld, betekent dit nog niet dat je al bent ingeschreven. Je bent pas ingeschreven zodra je aan alle inschrijfvoorwaarden hebt voldaan.

  Stap 2: Je mag de Studiekeuzecheck doen.
  De Studiekeuzecheck voor bachelors en associate degrees in deeltijd en masters voltijd en deeltijd is niet verplicht. Wil je dit wel, dan kun je dat aangeven in Studielink.

  De Studiekeuzecheck zorgt ervoor dat we je vanaf het begin begeleiding op maat kunnen bieden. Dat vergroot je kans op studiesucces. De studiekeuzecheck bestaat in ieder geval uit een digitale vragenlijst en een check-in gesprek met je opleiding. Tijdens het gesprek wordt het studiekeuzeadvies opgesteld en besproken. Uitgebreide informatie vind je op de Studiekeuzecheck, jouw check-in bij Fontys

  Stap 3: je regelt de machtiging voor de betaling van je collegegeld. Een machtiging afgeven kan vanaf half mei in je Studielink-dashboard, je ontvangt hierover een e-mail.
  De eerste incasso vindt plaats op of rond 25 september.  

  Lees meer over je collegegeld.


  Veelgestelde vragen

  Je start de deeltijdopleiding met de twee propedeusemodules 'Pedagogische ondersteuning' en 'Professioneel pedagogisch handelen' waarin je basiskennis, houding en vaardigheden leert. Voor de opleiding Leraar Pedagogiek volg je in ieder geval de modules 'Meesterschap' en 'Pedagogisch Professional'. Daarnaast volg je diverse modules naar keuze. Je kunt hierbij kiezen uit 8 modules.

  Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

  Opleidingsvoorlichting

  bekijk het filmpje

  Whatsapp of mail ons!

  Wij vinden het leuk om met jou in contact te zijn. Stuur ons gewoon een appje, wij maken graag tijd om je vragen te beantwoorden.


  Bespreek jouw persoonlijke situatie

  Wil je jouw persoonlijke situatie met ons bespreken? Wij maken graag een (telefonische) afspraak om al jouw vragen te beantwoorden.

  Stel je vraag

  App met docent Monique

  Stel mij al je vragen over de inhoud van de opleiding.

  Stuur mij een appje