Sprint naar content

Ontmoet

Connected zijn tijdens je studie. Op deze pagina vind je allerlei initiatieven op het gebied van sport, sociale evenementen en communities. Ben je op zoek naar nieuwe contacten met studenten of wil je kennis maken met gelijkgestemden? Bekijk hier alle bestaande initiatieven of deel met ons jouw plannen. Get connected!

Organiseer jij een evenement?

En is dit evenement gericht op de gehele Fontys gemeenschap, voor studenten in een Fontysstad of is het een campusbreed event? Dan helpen wij je graag dit te promoten bij onze studenten.

lever hier je event aan!

Eerstvolgende evenementen

Event || BorrelXL
07 mei 2024 17:30 - 23:00
Programma

Een feest voor alle studenten in Eindhoven om het borrelseizoen te openen. Georganiseerd door alle studieverenigingen aan de TU/e met live muziek van studentenbands/DJ's. Borrelsfeer gaat over in een feest tot 23:00.

Event || Stepestafette
10 mei 2024 09:30 - 18:00
Programma

Op vrijdag 10 mei is het weer zover, de stepestafette! Dit jaar is het niet zomaar een stepestafette, maar een stepscape! Lukt het jou om uit handen te blijven van SECurity in de bezemwagen. De route is iets meer dan 85 km en zal je meenemen door het prachtige Brabantse landschap en langs belangrijke locaties (Bavaria brouwerijcafé).

Doe mee als team, duo of voor de echte fanatiekelingen als solist en step zo snel mogelijk van ‘s-Hertogenbosch naar de sociëteit van ESV Demos. Ontbijt en lunch wordt verzorgd en achteraf is er de mogelijkheid om te barbecueën en borrelen. Aanmelden kan vanaf 20 Maart 15:00!

Podcast || Mentalitijd de Podcast seizoen 3 | Online
29 dec 2024 08:00 - 21:00
Programma

Mentalitijd is dé podcast waarin de studenten-'mentalitijd' onder de loep genomen wordt. Wat zijn precies de studenten normen en waar komen ze vandaan? Met behulp van verschillende professionals proberen we jou nét wat verder na te laten denken over allerlei onderwerpen waar je als student mee in aanraking kunt komen. Veel studenten hebben last van mentale problemen en ze vinden het lastig om hierover te praten. Met Mentalitijd proberen we deze taboes te doorbreken en het gesprek met elkaar te openen.

Bekijk de volledige agenda via tab 'Agenda'

Fontys communities

Studentencommunities

Overige communities