Professional

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Wil je carrièrestappen zetten, volg dan een associate degree, bachelors of masters. Beter worden in je vak? Volg een training of cursus, bekijk het post-hbo aanbod. Inspiratie opdoen? Woon 1 van onze refereeravonden of kenniscafés bij! En misschien overweeg je met jouw kennis en ervaringen de volgende lichting studenten te inspireren. Ontdek de mogelijkheden om als professional betrokken te zijn bij Fontys Paramedisch.

Sfeerafbeelding Fontys

Fontys Pro, voor vooruitdenkers

Bij Fontys Pro vind je alles wat Fontys voor professionals in huis heeft, samen op één plek. Van opleidingen en cursussen tot events, van interessant nieuws en persoonlijke verhalen tot minicolleges.

Bezoek Fontys Pro

Faciliteiten en apparatuur

Je kunt bij ons ook terecht voor gebruik van apparatuur. Zoals 3D bewegingsanalyse, 3D voetprints, 3D printing, meetapparatuur, conditie en antropometrie (biodex, CPET, gezondheidscheck). Er zijn ook verschillende skillslabs met faciliteiten zoals inspanningsmetingen, buckykamer, echografie inclusief scantrainer, VERT-systeem.

Leg een vraagstuk voor

Maak gebruik van het netwerk van Fontys Paramedisch; dat zijn niet alleen onze eigen docenten. Zoek je antwoorden op een specifiek vraagstuk, laten we dan samen kijken wat mogelijk is.

fontysprohealth@fontys.nl

Aankomende events

Fontysnetwerk Age & Ageing: eerste bijeenkomst

event type
Kennismaking

Graag nodigen we jou als Fontyscollega uit voor de eerste bijeenkomst van het netwerk Age & Ageing.

-

Congres - Grip op Geluid

event type
Symposium

We nodigen je uit om het congres met de eindpresentatie van de bevindingen en aanbevelingen van het onderzoek Grip op Geluid bij te wonen. Het onderzoek Grip op Geluid is gericht op akoestiek, geluidsveiligheidsnormen, gezondheidsklachten en gehoor, voorlichting en slimme wearables. Het onderzoek is gesubsidieerd door SIA RAAK-Publiek.

-

Bijeenkomst Inclusiever Onderzoek

event type
Symposium

Onderzoek en projecten 'inclusiever maken' kan op tal van manieren en we merken dat we veel van elkaar kunnen leren. Dit delen we tijdens de tweede bijeenkomst over Inclusiever Onderzoek. 

-

Symposium intrinsieke motivatie voor Positieve Gezondheid

event type
Symposium

Dit symposium richt zich op de essentie van positieve gezondheid en hoe motiverende gespreksvoering kan worden ingezet om intrinsieke motivatie te vinden en te omarmen. Er wordt ingezoomd op de kracht van verbinding en gespreksvoering om de sleutel tot gedragsverandering te vinden: motivatie!

-

Meer weten over deeltijd studeren bij Fontys Paramedisch?

Bekijk en lees hier vershillende interviews met docenten en deeltijdstudenten die de stap maakten.

Ga naar Maak de stap