Living Lab Circulaire Transitie

Meer over Circulaire Transitie

In de Living Lab Circulaire Transitie werken studenten, docenten/coaches, werkveldpartners en onderzoekers samen aan innovatieve ontwikkelingen voor de overgang van een lineaire naar een circulaire economie. Hiermee ontstaat er dus een nieuwe, op lange termijn houdbare economie met nieuwe kansen voor bedrijven: nieuwe markten, nieuwe concepten, nieuwe verdienmodellen, meer samenwerking.

Wil jij je verder ontwikkelen als professional op het gebied van circulariteit, duurzaamheid en volhoudbaarheid? Wil jij je bijdrage leveren om de duurzame ambities van bedrijven, organisaties en samenwerkingsverbanden te bereiken? In de Living Lab Circulaire Transitie zijn voldoende uitdagingen op het gebied van nieuwe woonvormen, duurzamere bedrijfsprocessen, duurzamere voedsel- en textielindustrie.

Meer informatie over de Duurzame & Circulaire transitie

Placeholder for Fontys video
Circulaire transitie kan de weg vrijmaken voor een meer duurzame en veerkrachtige samenleving, waarin afval niet bestaat en natuurlijke hulpbronnen worden gewaardeerd en behouden."

Aanmelden

Wil je deelnemen aan de Living Lab Circulaire Transitie tijdens de minor-, stage- of afstudeerperiode? Vul dan het aanmeldformulier in via onderstaande knop.

Vul het aanmeldformulier in

Locaties en contact

Living Lab Circulaire Transitie

Elke van der Valk - coördinator Living Lab Circulaire Transitie
e.vandervalk@fontys.nl