Sprint naar content
English

Podcast card

Soms wil je een podcast op jouw pagina binnen Fontys delen. Dit is mogelijk door gebruik te maken van het modulair content element: Card - Podcast. Dit element zorgt ervoor dat de bezoekers van de website, op de Fontys pagina de podcast kunnen luisteren. Er zijn twee systemen die wij kunnen tonen: Spotify en Transistor.

Podcast element aanmaken:

Stap 1: open de bewerkmodus (sneltoets e of druk boven in de grijze balk op de blauwe knop 'Bewerken').

Stap 2: Ga met je cursor op de gewenste plek staan.

Stap 3: Druk op invoegen en kies 'Modulair content element'. Staat modulair content element er niet bij, druk dan op 'Meer...'.

Sfeerafbeelding Fontys

Stap 4: Kies voor het type: Card - Podcast en klik Toepassen. Het volgende scherm opent.

Sfeerafbeelding Fontys

Transistor URL: Ga naar de podcast die je wil delen van Transistor. Klik op Share. Je krijgt dan twee opties een embed code of een deelbare link. Klik op kopiƫren bij de embed code. Plak de volledige code in het veld bij URL en haal alles weg, behalve de link. Hier een voorbeeld: <iframe width="100%" height="180" frameborder="no" scrolling="no" seamless src="https://share.transistor.fm/e/2788dd42"></iframe>.

Hier is ruimte voor een stukje tekst.

Spotify URL:Ga naar de podcast die je wil delen van Spotify. Klik op drie puntjes bij de podcast (zie afbeelding hieronder). Klik op delen en klik dan op embed code kopieren. Plaats de volledige code in het veld bij URL. Haal vervolgens alles weg behalve de link. Hier een voorbeeld: <iframe src="https://open.spotify.com/embed-podcast/episode/1jkNbGo12QANkt7tbTSOMQ" width="100%" height="232" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys

Hier is plaats voor een omschrijving.