Sprint naar content
English

Opleidingszoeker

Opleidingszoeker

De opleidingen worden na het aanvragen van de opleiding ontsloten via de opleidingszoeker voor scholieren (VT opleidingen) of die voor professionals (DT, Masters, e.d.).

Opleidingszoeker 'scholieren' (voltijd bachelors) aan bezoekerskant Opleidingszoeker 'scholieren' (voltijd bachelors) aan bezoekerskant

Afbeelding Opleidingszoeker aanpassen

Een afbeeldingszoeker afbeelding plaatsen of aanpassen kan op de volgende manier:

Stap 1: Open de eigenschappen van de pagina. Dit doe je door op je toetsenbord letter P te drukken of klik op acties (bovenaan de pagina) en dan vervolgens op wijzig eigenschappen of bewerk deze via de widget Meta informatie (rechterkolom).

Stap 2: Ga naar tabblad metadata en scroll naar beneden.

Voor opleidingszoeker scholieren geldt een afbeelding van 640 x 360 pixels
Voor opleidingzoeker professional een afbeelding van 640 x 320 pixels (zie hier de richtlijnen)

Sfeerafbeelding Fontys

Stap 3: Upload een Afbeelding via de content repository of via bestand kiezen

Afbeelding opleidingszoeker toevoegen (voltijd bachelor) aan redactiekant Afbeelding opleidingszoeker toevoegen (voltijd bachelor) aan redactiekant

Stap 4: Klik op Opslaan en vervolgens sluiten. De afbeelding staat nu in de opleidingszoeker.

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

Tekst opleidingszoeker aanpassen

De tekst die je bij je opleiding in de zoeker ziet staan wordt ingeladen vanuit de opleidingsdatabase. Het wijzigen hiervan doe je dan ook in de opleidingsdatabase, via dit formulier.

Stap 1. Zoek je opleiding op in de lijst en klik deze aan.

Stap 2. Pas de tekst achter korte omschrijving aan naar de tekst die je in de opleidingsdatabase wilt weergeven. Houd er rekening mee dat er een maximaal aantal karakters is van ca. 200, dus houdt de tekst beknopt.

Stap 3. Klik boven of onderaan de pagina op de knop 'wijzigingen doorgeven'. Je wijzigingen worden dan zo snel mogelijk op de website doorgevoerd.