Consultancy & Kennisdeling

Werken aan Studiesucces is een uitdaging. Daarom bouwen we online en offline aan de community Studiesucces en ondersteunen we opleidingen bij hun ambities. We delen graag kennis en ervaringen en stimuleren samenwerking en reflectie, zodat we gezamenlijk steeds meer leren over studiesucces.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Vragen over Studiesucces
  • Analyseren van opleidingen van A tot Z
  • Organiseren van sessies met studenten en docenten
  • Advies van een expertgroep
  • Het delen van kennis en ervaringen

Consultancytraject

Aan welke knoppen kun je draaien? Waar kan je rekening mee houden bij de (door)ontwikkeling van het curriculum? Hoe kun je beter zicht krijgen op hoe studenten met een verschillende vooropleiding het doen in onze opleiding en daar op inspelen? Wat wordt de volgende stap in onze studentcoaching?

Naar aanleiding van de ambitie van een opleiding starten we een consultancytraject. Door middel van een kwantitatieve analyse en dialoogsessies met studenten en docenten wordt een adviesrapport opgesteld, waar je als opleiding een verbeterplan van kan maken. Vervolgens blijven wij monitoren wat de veranderingen voor gevolgen hebben en koppelen we deze weer aan je terug.

Dit haalden collega's die je voorgingen al uit een traject:

"Zelfinzicht, extra draagvlak voor alle op handen zijnde verbeterplannen en een hele berg aan aanknopingspunten voor verbeterbeleid." - Teamleider Journalistiek

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

Kennisdeling

Laat je inspireren

Op deze pagina vind je informatie, tools en handreikingen, aanpakken van collega's en voorbeelden van verschillende instituten rondom het thema studentcoaching

Inspireer mij

Ik wil mij aansluiten bij een netwerk

In de netwerken worden bijeenkomsten en mogelijkheden gecreƫerd om informatie te delen. Word lid van een netwerk zodat je niets hoeft te missen!

Word onderdeel van ons netwerk

Ik wil me graag professionaliseren

Laat je inspireren door best practices van collega's door middel van de Academy Studiesucces

Bekijk hier het volledige aanbod