Sprint naar content
Je werkplek vormt een belangrijk onderdeel van de Master EN om je als educatieve professional te verdiepen en kwalitatief te verbeteren. Op je eigen werkplek leer je om een integratie te maken van jouw professionele ontwikkeling en ontwikkelbehoefte met de kennis die je hebt opgedaan in de modules, webinars, weblectures, of anderszins.
Sfeerafbeelding Fontys

Leerwerkplekovereenkomst

Studenten die een werkplek hebben (minimaal twee dagdelen) ondertekenen een leerwerkplekovereenkomst met arbeidsovereenkomst en zenden deze in.

Studenten die geen (relevante) werkplek hebben ondertekenen een leerwerkplekovereenkomst zonder arbeidsovereenkomst voor minimaal twee dagdelen. Deze verklaring/overeenkomst hoeft pas bij start van de studie ingezonden te worden. 

Handboek Master EN

Het handboek Master EN bevat informatie voor studenten en de leerwerkplek. Bekijk paragraaf 3.1 van de handreiking.

Werkplek buiten het onderwijs

De Master EN is gericht op professionals die werkzaam zijn in het onderwijs. Werk je niet in het onderwijs en wil je toch de Master EN volgen, dan kun je bij het managementteam van de opleiding een verzoek indienen tot acceptatie van de werkplek. In het verzoek geef je aan hoe je binnen die werkplek aan de eisen van de opleiding denkt te kunnen voldoen.