Mediatheek TF

Sfeerafbeelding Fontys

Zo werkt Zoeken in Fontys Finder.

Mediatheek nieuws

Eindhoven:

16 oktober sluiting Mediatheek TF en Opnamestudio i.v.m. verhuizing naar R11

16 oktober sluit mediatheek TF in verband met de verhuizing naar StudieHub Rachelsmolen in gebouw R11. Wij gaan dan alle boeken en AV materialen die meeverhuizen inpakken. Vanaf 6 november gaan wij de StudieHub en het Servicepunt in R11 inrichten, zodat vanaf 20 november de materialen weer klaar staan om geleend te worden. Boeken die je vanaf nu leent hoef je pas eind november terug te brengen op de nieuwe locatie R11.

Heb je in de periode van 16 oktober – 20 november AV apparatuur nodig? Neem dan even contact op met mediatheek-eindhoven-tf@fontys.nl om de mogelijkheden te bespreken. Wil je nog opnames maken in de studio? Overleg even met Martijn via m.vaassen@fontys.nl

Fontys zet in op “digital first” en daarom gaan de fysieke collecties grotendeels verdwijnen. In verband met dit nieuwe beleid is het niet meer mogelijk om online boeken te reserveren via Fontys Finder.

De fysieke collectie op TF blijft tot 13 oktober beschikbaar voor studenten van FMG, FSS en FPH. De collectie van FEC die eerst op R3 stond, is nu beschikbaar op TF (2e etage). Studenten van deze 4 opleidingen kunnen via de balie van mediatheek TF gewenste titels reserveren.

Klik hier voor het email-adres of telefoonnummer.