Sprint naar content

Sneakpreview studieweek

Sfeerafbeelding Fontys

Neem een kijkje in een studieweek van Wimco en Matt, studenten van Automotive and Mobility Management. Scroll door de agenda en krijg een sneakpreview van de opleiding en wat je er daarna mee kunt. Je kunt onder andere mini-colleges volgen en opdrachten maken. Zo krijg je een beeld of deze technisch bedrijfskundige afstudeerrichting bij je past.

“Deze richting van Technische Bedrijfskunde biedt ons brede mogelijkheden en sluit aan bij onze passie voor de mobiliteitsbranche.”

Ben je (bijna) overtuigd van je keuze? Meld je dan aan om te komen meelopen of proefstuderen. Superleuk en zo weet je zeker of dit de studie voor jou is.

Heb je vragen? Stel deze dan aan ons via voorlichtingamm@fontys.nl.

04
Ma sept
05
Di sept
06
Wo sept
07
Do sept
08
Vr sept
03
Ma sept

Start dag

De week van Wimco en Matt gaat beginnen.

Start dag

Wimco en Matt laten je deze week zien wat de studie Automotive Management inhoudt. Doe je mee?

1 minuten

Introductie van de weekopdracht

Matt en Wimco starten deze week met een nieuw project. Kijk je mee?

Introductie van de weekopdracht

Matt en Wimco gaan deze week met een nieuw project van start. Bij dit project komen twee van de vier hoofdvakken van de opleiding aan bod; marketing en logistiek. Voor de start van het project krijgen zij bijgevoegd filmpje te zien. Aan de hand van dit filmpje en de bijbehorende minicolleges gaan zij aan de slag! Kijk je mee?

4 minuten

04
Di sept

Mini-college Marketing

Bekijk hier het mini-college Marketing.

Mini-college Marketing

Nu je de introductie van de opdracht hebt gezien, ga je het eerste mini-college bekijken. Dit college helpt je op weg om de marketing opdrachten te gaan uitvoeren. Veel plezier met kijken!

2 minuten

In de pauze even lekker gamen, doe je mee?

In de pauze even lekker gamen, doe je mee?

Met deze game testen we meteen ons technisch inzicht, een onmisbare eigenschap voor een Automotive Manager. Wij hebben even moeten oefenen, krijg jij het voor elkaar?

Matt en Wimco bezoeken de autoshow in Geneve

Matt en Wimco bezoeken de autoshow in Geneve

Matt en Wimco gaan spontaan met een aantal collega-studenten naar Geneve om de enorme autoshow te bezoeken! Bekijk het filmpje van hun bezoek.

2 minuten

05
Wo sept

Mini-college Logistiek

Bekijk hier een mini-college over Logistiek.

Mini-college Logistiek

Hier kun je het tweede mini-college van deze week bekijken. Je hebt nu gehoord hoe je een sterk merk kunt bouwen. In dit college ga je ontdekken wat jouw rol zou kunnen zijn binnen de logistiek.

3 minuten

Uitwerken van de casus

Matt en Wimco gaan aan de slag met de opdrachten van het project. Doe je mee?

Uitwerken van de casus

Hieronder zie je de twee opdrachten staan die Matt en Wimco moeten maken deze week. Na het bekijken van de colleges, kun jij ook zelf aan de slag met deze opdrachten. Geen zorgen, we geven je het goede antwoord en de uitleg meteen! Aan het einde van de vragenlijst kom je weer terug bij deze sneakpreview en kun je de tweede opdracht gaan maken. Succes!

Bedrijfsbezoek bij Staad

Matt en Wimco gaan op bezoek bij Staad, kijken jullie meer?

Bedrijfsbezoek bij Staad

Matt en Wimco gaan op bezoek bij Staad, importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines in Midden- en Zuid-Nederland. Tijdens dit bezoek gaan ze kijken naar de mogelijkheden na hun studie binnen dit bedrijf.

06
Do sept

Alumnus over de opleiding

Bekijk hier het filmpje van Joost Huijgen over de opleiding en zijn ambities.

Alumnus over de opleiding

Joost Huijgen is alumnus van de opleiding Automotive Management. Hij vertelt in het filmpje over zijn studietijd en zijn rol in het bedrijf waar hij werkzaam is. Kijk je mee?

2 minuten

Nu les over presentatie technieken, handig voor morgen!

Aan de slag in de werkplaats

Vanaf het 2e studiejaar gaan Matt en Wimco ook aan de slag in de werkplaats.

Aan de slag in de werkplaats

Overall aan en onder begeleiding van de docent gaan ze de handen vies maken! Een goede manager weet ook hoe het er in de praktijk aan toe gaat!

07
Vr sept

Eindpresentatie

Tijd om het resultaat te presenteren!

Eindpresentatie

Tijd om het resultaat te presenteren! Natuurlijk hebben de docenten altijd een aantal kritische vragen. Zou jij er klaar voor zijn?

Tijd voor weekend!

Lekker een ritje maken.

STEL JE VRAAG AAN: voorlichtingamm@fontys.nl