Sprint naar content

Stefan over de opleiding Fysiotherapie

“Deze opleiding gaat met de tijd mee en heeft aandacht voor nieuwe ontwikkelingen in het veld.”

“Ik zit nu in het tweede jaar van Fysiotherapie, Engelse stroom. Ik koos destijds voor deze opleiding, omdat ik vanwege blessures en dergelijke veel tijd had doorgebracht bij de fysio. Veel van deze fysio’s waren vrienden van mij die al een aantal jaren in het werkveld zitten. De passie waarmee zij te werk gingen trok mij zo onwijs aan! Bovendien vond ik de inhoudelijke kennis over het menselijke lichaam en de hoeveelheid sociaal contact die het vak met zich mee bracht erg mooi. Dit bood mijn vorige opleiding niet, dus besloot ik om te switchen.

Relevante dingen leren

De opleiding voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Ik heb het idee dat we hele relevante dingen leren. Fysiotherapie zoals Fontys Paramedisch onderwijst gaat mee met de tijd en er is aandacht voor nieuwe ontwikkelingen in het veld. Dit vind ik erg goed.

Ambitie: sportbranche!

Lastig vind ik eigenlijk weinig. Dit komt ook omdat ik alles erg interessant vind en met veel plezier alles tot in de puntjes uitzoek. Dat blijf ik doen, omdat ik met hard studeren uiteindelijk in de sportbranche terecht wil komen. Waar en wanneer dat gebeurt boeit me niet zoveel, als de weg er naartoe maar uitdagend en leuk is.”

Stefan Siemienski-Kleyn

Ps. Heb je een vraag? Mail mij dan gerust, ik help je graag.

Sfeerafbeelding Fontys

Tip van Stefan:
"Doe elke week een beetje in plaats van alles aan het einde van de periode. Je zal merken dat het veel makkelijker gaat en het blijft beter in je hoofd zitten."