Sprint naar content

Kennismaken met de Pedagogisch Technische Hogeschool (PTH)

Welkom op de oriƫntatiepagina van de Pedagogisch Technische Hogeschool (PTH)

  Open avond woensdag 28 februari 2024

  De fysieke open avond van de Pedagogisch Technische Hogeschool vindt plaats op de Fontys Campus Rachelsmolen te Eindhoven, op de 3e verdieping van gebouw R13 (bij de ontvangst in het gebouw word je verder op weg geholpen). Van 18-21uur kun je in gesprek gaan met onze docenten. Ook kun je al je vragen stellen, en ervaringen horen van onze studenten. Zij staan klaar om je alles te vertellen over de diverse opleidingstrajecten van de Pedagogisch Technische Hogeschool.

  De voorlichting van de diverse opleidingen en trajecten van de PTH vinden plaats in totaal 4 lokalen. Elk heel uur (dus 18, 19 en 20 uur) start in elk lokaal een plenaire presentatie. Wil je van meer opleidingen informatie verkrijgen, kun je na een uur wisselen van lokaal om die gewenste voorlichting bij te wonen. De indeling van de 4 voorlichtingen is als volgt:

  • Voorlichting Leraar Technisch Beroepsonderwijs (LTB) bachelor en Associate Degree (AD/Onderwijsondersteuner) en LTB-verkort.
  • Voorlichting Leraar Consumptieve Techniek (CT) bachelor en Associate Degree (AD/Onderwijsondersteuner)
  • Voorlichting zij-instroomtrajecten (BWI, D&P, M&T en PIE)
  • Voorlichting Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG), Instructeur vmbo & bedrijfsleven en Pedagogisch Didactisch Certificaat (PDC)

  Open avond Leraar Technisch Beroepsonderwijs | Eindhoven
  28 feb 2024 18:00 - 21:00
  Programma
  Op deze avond vindt van 18-21uur de fysieke open avond plaats. Elk heel uur (dus 18, 19 en 20uur) start er een plenaire presentatie, waarbij docenten vertellen over de opleiding Leraar Technisch Beroepsonderwijs (LTB); de bachelor, de AD (/Onderwijsondersteuner) en/of de LTB-verkort. Je kunt al je vragen stellen, en zo op een laagdrempelige manier alle ins en outs van onze opleiding te weten komen. Wil je meer informatie over zij-instroommogelijkheden (docent BWI/D&P/M&T/PIE) , dan kun je die voorlichting ook deze avond volgen, bijv. een uurtje later (meld je wel ook daar even voor aan). We zullen zorg dragen dat je van alle opties op de hoogte bent, en je naar het juiste persoon/lokaal verwijzen. En vraag gerust naar de mogelijkheden om een dagje mee te lopen, om een goede indruk van de opleiding te krijgen!
  Open avond Ad Onderwijsondersteuner Technisch Beroepsonderwijs | Eindhoven
  28 feb 2024 18:00 - 21:00
  Programma
  Op deze avond vindt van 18-21uur de fysieke open avond plaats. Elk heel uur (dus 18, 19 en 20uur) start er een plenaire presentatie, waarbij docenten vertellen over de opleiding Onderwijsondersteuner/AD Technisch Beroepsonderwijs; maar ook de bachelor LTB. Je kunt al je vragen stellen, en zo op een laagdrempelige manier alle ins en outs van onze opleiding te weten komen. Wil je meer informatie over zij-instroommogelijkheden (docent BWI/D&P/M&T/PIE) , dan kun je die voorlichting ook deze avond volgen, bijv. een uurtje later (meld je wel ook daar even voor aan). We zullen zorg dragen dat je van alle opties op de hoogte bent, en je naar het juiste persoon/lokaal verwijzen. En vraag gerust naar de mogelijkheden om een dagje mee te lopen, om een goede indruk van de opleiding te krijgen!
  Open avond Leraar Technisch Beroepsonderwijs (verkorte opleiding hbo - wo) | Eindhoven
  28 feb 2024 18:00 - 21:00
  Programma
  Op deze avond vindt van 18-21uur de fysieke open avond plaats. Elk heel uur (dus 18, 19 en 20uur) start er een plenaire presentatie, waarbij docenten vertellen over de opleiding Leraar Technisch Beroepsonderwijs(LTB)-Verkort; de reguliere bachelor, en de AD (/Onderwijsondersteuner). Je kunt al je vragen stellen en zo op een laagdrempelige manier alle ins en outs van onze opleiding te weten komen. En vraag gerust naar de mogelijkheden om een dagje mee te lopen, om een goede indruk van de opleiding te krijgen!
  Open avond Leraar Consumptieve Techniek | Eindhoven
  28 feb 2024 18:00 - 21:00
  Programma
  Op deze avond vindt van 18-21uur de fysieke open avond plaats. Elk heel uur (dus 18, 19 en 20uur) start er een plenaire presentatie, waarbij docenten vertellen over de opleiding Leraar Consumptieve Techniek, de bachelor en de AD (/Onderwijsondersteuner) Je kunt al je vragen stellen, en zo op een laagdrempelige manier alle ins en outs van onze opleiding te weten komen. En vraag gerust naar de mogelijkheden om een dagje mee te lopen, om een goede indruk van de opleiding te krijgen!
  Open avond Ad Onderwijsondersteuner Consumptieve Techniek | Eindhoven
  28 feb 2024 18:00 - 21:00
  Programma
  Op deze avond vindt van 18-21uur de fysieke open avond plaats. Elk heel uur (dus 18, 19 en 20uur) start er een plenaire presentatie, waarbij docenten vertellen over de opleiding Leraar Consumptieve Techniek, de bachelor en de AD (/Onderwijsondersteuner) Je kunt al je vragen stellen, en zo op een laagdrempelige manier alle ins en outs van onze opleiding te weten komen. En vraag gerust naar de mogelijkheden om een dagje mee te lopen, om een goede indruk van de opleiding te krijgen!
  Open avond zij-instroom BWI | Eindhoven
  28 feb 2024 18:00 - 21:00
  Programma
  Op deze avond vindt van 18-21uur de fysieke open avond plaats. Elk heel uur (dus 18, 19 en 20uur) start er een plenaire presentatie, waarbij docenten vertellen over de verschillende zij-instroomtrajecten BWI (maar ook D&P, M&T en PIE). Je kunt al je vragen stellen en zo op een laagdrempelige manier alle ins en outs van deze opleidingstrajecten te weten komen. En wil je evt. meer informatie over bijv. Leraar Technisch Beroepsonderwijs (LTB); de bachelor, de AD (/Onderwijsondersteuner) en/of de LTB-verkort, dan kun je die voorlichting ook deze avond volgen, bijv. een uurtje later (meld je wel ook daar even voor aan). We zullen zorg dragen dat je van alle opties op de hoogte bent, en je naar het juiste persoon/lokaal verwijzen.
  Open avond zij-instroom D&P | Eindhoven
  28 feb 2024 18:00 - 21:00
  Programma
  Op deze avond vindt van 18-21uur de fysieke open avond plaats. Elk heel uur (dus 18, 19 en 20uur) start er een plenaire presentatie, waarbij docenten vertellen over de verschillende zij-instroomtrajecten D&P (maar ook BWI, M&T en PIE). Je kunt al je vragen stellen, en zo op een laagdrempelige manier alle ins en outs van deze opleidingstrajecten te weten komen. En wil je evt. meer informatie over bijv. Leraar Technisch Beroepsonderwijs (LTB); de bachelor, de AD (/Onderwijsondersteuner) en/of de LTB-verkort, dan kun je die voorlichting ook deze avond volgen, bijv. een uurtje later (meld je wel ook daar even voor aan). We zullen zorg dragen dat je van alle opties op de hoogte bent, en je naar het juiste persoon/lokaal verwijzen.
  Open avond Zij-instroom M&T | Eindhoven
  28 feb 2024 18:00 - 21:00
  Programma
  Op deze avond vindt van 18-21uur de fysieke open avond plaats. Elk heel uur (dus 18, 19 en 20uur) start er een plenaire presentatie, waarbij docenten vertellen over de verschillende zij-instroomtrajecten M&T (maar ook BWI, D&P en PIE). Je kunt al je vragen stellen, en zo op een laagdrempelige manier alle ins en outs van deze opleidingstrajecten te weten komen. En wil je evt. meer informatie over bijv. Leraar Technisch Beroepsonderwijs (LTB); de bachelor, de AD (/Onderwijsondersteuner) en/of de LTB-verkort, dan kun je die voorlichting ook deze avond volgen, bijv. een uurtje later (meld je wel ook daar even voor aan). We zullen zorg dragen dat je van alle opties op de hoogte bent, en je naar het juiste persoon/lokaal verwijzen.
  open avond zij-instroom PIE | Eindhoven
  28 feb 2024 18:00 - 21:00
  Programma
  Op deze avond vindt van 18-21uur de fysieke open avond plaats. Elk heel uur (dus 18, 19 en 20uur) start er een plenaire presentatie, waarbij docenten vertellen over de verschillende zij-instroomtrajecten (BWI, D&P, M&T en PIE). Je kunt al je vragen stellen, en zo op een laagdrempelige manier alle ins en outs van deze opleidingstrajecten te weten komen. En wil je evt. meer informatie over bijv. Leraar Technisch Beroepsonderwijs (LTB); de bachelor, de AD (/Onderwijsondersteuner) en/of de LTB-verkort, dan kun je die voorlichting ook deze avond volgen, bijv. een uurtje later (meld je wel ook daar even voor aan). We zullen zorg dragen dat je van alle opties op de hoogte bent, en je naar het juiste persoon/lokaal verwijzen.
  Open avond Pedagogisch Didactisch Getuigschrift | Eindhoven
  28 feb 2024 18:00 - 21:00
  Programma
  Op deze avond vindt van 18-21uur de fysieke open avond plaats. Elk heel uur (dus 18, 19 en 20uur) start er een plenaire presentatie, waarbij docenten vertellen over de cursus Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG), Instructeur vo/vmbo & bedrijfsleven en de opleiding Pedagogisch Didactisch Certificaat (PDC). De toelatingseisen, de overeenkomsten en verschillen tussen deze opleidingen. Je kunt al je vragen stellen, en zo op een laagdrempelige manier alle ins en outs van deze opleidingstrajecten te weten komen.
  Open avond Instructeur vo/vmbo & bedrijfsleven | Eindhoven
  28 feb 2024 18:00 - 21:00
  Programma
  Op deze avond vindt van 18-21uur de fysieke open avond plaats. Elk heel uur (dus 18, 19 en 20uur) start er een plenaire presentatie, waarbij docenten vertellen over de cursus Instructeur vo/vmbo & bedrijfsleven, Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG) en de opleiding Pedagogisch Didactisch Certificaat (PDC). De toelatingseisen, de overeenkomsten en verschillen tussen deze opleidingen. Je kunt al je vragen stellen, en zo op een laagdrempelige manier alle ins en outs van deze opleidingstrajecten te weten komen.
  Open avond Pedagogisch Didactisch Certificaat | Eindhoven
  28 feb 2024 18:00 - 21:00
  Programma
  Op deze avond vindt van 18-21uur de fysieke open avond plaats. Elk heel uur (dus 18, 19 en 20uur) start er een plenaire presentatie, waarbij docenten vertellen over de cursus Pedagogisch Didactisch Certificaat (PDC), Instructeur vo/vmbo & bedrijfsleven en Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG). De toelatingseisen, de overeenkomsten en verschillen tussen deze opleidingen. Je kunt al je vragen stellen, en zo op een laagdrempelige manier alle ins en outs van deze opleidingstrajecten te weten komen.

  Sfeerafbeelding Fontys

  Contact

  Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

  +31 885078577
  pth-e@fontys.nl
  De Rondom 1, Eindhoven
  +31 6 18347793

  Locaties en contact