Sprint naar content

Aanmeldprocedure Docent-NT2

De aanmeldprocedure verloopt als volgt:

  • Je kunt je aanmelden via de aanmeldbutton op de website. Na aanmelding stuur je je CV en een korte motivatiebrief naar flotzd@fontys.nl (locatie Tilburg) of docentnt2sittard@fontys.nl (locatie Sittard).
  • Indien je niet voldoet aan de toelatingsvoorwaarden word je aanmelding afgewezen. Je ontvangt hierover zo snel mogelijk bericht. Je aanmelding wordt in dit geval kosteloos geannuleerd.
  • Je wordt uitgenodigd voor een intakegesprek. De selectie wordt gemaakt op basis van vooropleiding. Kandidaten met een lesbevoegdheid komen als eerste in aanmerking. Daarna volgen kandidaten met een aan het vakgebied NT2 verwante vooropleiding. Als je beschikt over enige ervaring met de doelgroep, is dat een pre. Zijn er meer kandidaten die aan de criteria voldoen dan het aantal beschikbare opleidingsplaatsen, dan hanteren we voor de intake de volgorde van aanmelding. Let op: je aanmelding is pas compleet na ontvangst van je aanmelding inclusief CV en motivatiebrief.
  • Indien je wordt uitgenodigd voor een intakegesprek, dan ontvang je hierover een e-mail via ons secretariaat. Na het intakegesprek ontvang je bericht of je al dan niet definitief bent geplaatst. Word je geplaatst, maar zie je af van deelname, dan brengen we kosten in rekening voor het intakegesprek. Daarnaast gelden de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden. Word je niet geplaatst, dan word je aanmelding kosteloos geannuleerd.
  • Er kunnen maximaal 16 studenten deelnemen. Bij minder dan 14 kandidaten kan de groep niet starten of kan Fontys overwegen om de aanmeldtermijn te verlengen.

Als je je hebt aangemeld, ontvang je een e-mail met een studentnummer van Fontys. Bewaar deze e-mail goed, deze heb je mogelijk later nog nodig.