Sprint naar content

FAQ Career Event Tilburg


FAQ

Op donderdagmiddag 4 april 2024 ben je van harte welkom vanaf 10.00 uur voor de opbouw van je stand in Pathé Stappegoor in Tilburg. Om 13.00 uur start het Career Event voor bezoekende studenten.

Route

​Pathé Stappegoor ligt naast de Fontyscampus in Tilburg-Zuid. Het adres voor de navigatie is: Olympiaplein 2, 5022 DM Tilburg.

Openbaar vervoer

Vanaf Station Tilburg Centraal gaan er regelmatig bussen naar Onderwijsgebeid Stappegoor. Afhankelijk van de route, ben je ongeveer 15-20 minuten onderweg.

Parkeren

Parkeren kan in parkeergarage Stappegoor recht onder de bioscoop voor €2.20 per dag. Het adres van de parkeergarage is Professor Goossenslaan 16. Voor standhouders is parkeren gratis, je kunt binnen je kaartje laten scannen.

Fietsenstalling

Fietsenstalling Stappegoor is gelegen onder het Olympiaplein en te bereiken via de ingang aan de Professor Goossenslaan/het Olympiaplein. Deze fietsenstalling is gratis, maar wordt niet bewaakt.

Ben je mindervalide? Geen probleem, Pathé Stappegoor is vanuit de parkeergarage bereikbaar met een lift. Er zijn ook mindervalidetoiletten. Heb je ergens hulp bij nodig, onze mensen helpen je graag!

Stand

Je krijgt de beschikking over een hoge (sta)tafel van 2 meter breed. Achter de tafel is ruimte beschikbaar voor bijvoorbeeld een banner en/of scherm.
In de nabijheid van de stand is een stopcontact beschikbaar.

Laden en lossen

De beursvloer is bereikbaar vanuit de parkeergarage. Via de trap is de kortste weg. Heb je spullen die niet kunnen worden vervoerd via de trap, dan is er een lift aan de andere kant van het gebouw. Via de Curlingstraat kun je met de auto grote spullen lossen bij de hoofdingang. Wil je hiervan gebruikmaken, neem dan contact met ons op.

Garderobe

Er is er een bewaakte garderobe voor je jas/tas.

Zij er toiletten, ook voor mindervaliden?

Ja, die zijn er! Je kunt gebruik maken van de toiletten bij Café De Beren naast de beursvloer. Heb je ergens hulp bij nodig? Onze mensen helpen je graag.

Eten en drinken

Voor standhouders is de lunch geregeld en de hele middag koffie/thee/water beschikbaar. Vanaf 16.00 uur is er een borrel in café De Beren voor standhouders. Café De Beren is gedurende de middag ook open voor bezoekers van het Career Event en het bioscooppubliek.

Is er een WIFI-verbinding?

Het openbare wifi-netwerk van Pathé is beschikbaar.

Het event is toegankelijk via de hoofdingang of via de parkeergarage. Je wordt op beide punten ontvangen door iemand van de organisatie. Meld je altijd even aan als je binnenkomt.

Tijden

10.00 - 13.00 uur Opbouwen stands op eventlocatie
12.00 - 12.45 uur Lunch voor standhouders
13.00 - 16.00 uur Career Event, open voor bezoekers
16.00 - 17.00 uur Netwerkborrel

Promotie

Gedurende het event worden er foto's en filmpjes gemaakt ter promotiedoeleinden. Als je op het event bent, ga je automatisch akkoord met het feit dat er mogelijk foto’s of videobeelden van je worden gemaakt. Je kunt bij de foto-/videograaf aangeven dat je dit niet prettig vindt.

LinkedIn

Er is een fotograaf aanwezig waar je een professionele foto voor LinkedIn kunt laten maken.

Café De Beren en de snackcorner van de bioscoop zijn gedurende de middag ook open voor bezoekers van het Career Event en het bioscooppubliek.