Sprint naar content

Creative Day

Met de Creative Day willen we elkaar inspireren en activeren om verbeterslagen te maken in creatieve content. Daarnaast willen we met elkaar verbinden om te blijven prikkelen en laten groeien, ook op de langere termijn. Tijdens de Creative Day staan innovatie en creatieve media centraal.

Sessies terugkijken

Medewerkers en studenten van Fontys kunnen alle sessies terugkijken. Leer hoe je een podcast kunt maken, alles over de Metaverse en veel meer!

Ga naar MS Stream

It's been fun!

Bedankt voor jullie aanwezigheid tijdens de Creative Day '22! Meer informatie over de Creative Day 2023 volgt op een later moment via deze website.

Voor wie en waarom?

De Creative Day is bedoeld voor Marketing en Communicatie medewerkers van Fontys & friends. Dus mocht je een Fontys-collega of studentassistent kennen die hier ook wel oren naar heeft, stuur ze deze informatie dan vooral door! Deze creatievelingen helpen je wellicht met het ontwerpen van een interne nieuwsbrief, maken social media content waar de Fontys-huisstijl in voorkomt of ontwikkelen video's. Hoe tof is het als ook zij hier nog beter in kunnen worden?

Dat is meteen een reden waarom wij als 'Creatieve Gekkies' binnen Fontys dit organiseren. Om gezamenlijk te professionaliseren in creatieve media, elkaar te vinden, meer te innoveren en te inspireren. De Creative Day helpt een grote groep creatievelingen om meer te halen uit hun werk, wat ontzettend tof is!

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

Contact

Vragen? Neem gerust contact op!

De Creative Day wordt georganiseerd door het team 'Creatieve Gekkies', bestaande uit:
Mario Paiano (FSH), Kim van Deursen (Dienst M&C), Marlou Kuypers (FSH), Mark Mettler (BEnT), Anneke van Beek (Dienst M&C) en Tessa Visser (BEnT).

creativeday@fontys.nl