Sprint naar content

XR event 2024

XR event 2024

Ben je een Fontysmedewerker en heb je een passie voor het integreren van Virtual, Mixed of Augmented Reality (ofwel XR) in het onderwijs? Ben je al actief bezig met het didactisch toepassen van deze technologie├źn in jouw onderwijs? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Dan nodigen je van harte uit voor de tweede editie van het het Fontys XR event!

Een dag gevuld met meer dan 35 indrukwekkende educatieve XR-toepassingen door studenten en collega's, boeiende inspiratiesessies, keynotes en volop gelegenheid voor interactie met gelijkgestemden om ervaringen te delen, inspiratie op te doen en samen te leren.

Wanneer: vrijdag 21 juni 2024 
Waar: Eindhoven, gebouw NEXUS
Tijd: 9.30u - 15.30u (inclusief lunch en aansluitend borrel)

Deelnemen en aanmelden
Wil je zeker zijn van een plekje? Schrijf je dan nu alvast in via het aanmeldformulier! Na je inschrijving houden we je (indien gewenst) op de hoogte van het programma, de sprekers en de laatste trends en ontwikkelingen. Wil je graag bijdragen aan het XR event door collega's iets te vertellen of te laten zien? Geef dat dan ook aan in het aanmeldformulier.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze inspirerende dag vol innovatie en creativiteit!

Het Fontys XR netwerk 
contact: xr@fontys.nl

Informatie

Datum
21 juni 2024

Tijd
9.30u-15.30u (inclusief lunch en aansluitend borrel)

Locatie
Eindhoven, Gebouw Nexus

Aantal deelnemers
Max 150

Kosten
Geen

Aanmelden
Via dit aanmeldformulier

Afmelden
Mocht je hebben ingeschreven en onverhoopt niet kunnen deelnemen, stuur dan z.s.m. een mail naar xr@fontys.nl. Zodoende geef je iemand anders de kans!

Sfeerafbeelding Fontys