Eerdere activiteiten

FOREAS ALUMNI 10 JAAR | Strijp-T (15 september 2020)

In 2020 bestaat Foreas Alumni 10 jaar en dat hebben we gevierd op 15 september jl. met onze leden en sponsoren op het dakterras van gebouw TQ op Strijp-T. 
Tijdens deze avond nam Daan Heijsters ons mee in het verleden, heden en toekomst van Strijp-T. Nadien hebben we elkaar beter leren kennen op 1,5 meter afstand door twee speeddatingssessies. 
Onder het genot van een borrel zijn een aantal leden blij gemaakt met een mooie cadeaubon te besteden bij de leukste Eindhovense horecazaken en hebben we weer uitgebreid kunnen bijpraten met elkaar.
We kijken terug op een gezellige en mooie avond en danken alle leden en sponsoren voor hun komst! 

Sfeerafbeelding Fontys

NIEUWJAARSBORREL | Fifth NRE (9 januari 2020)

Tijdens de nieuwjaarsborrel van Foreas Alumni kwamen leden en sponsoren bij elkaar in The Bar van Fifth NRE om te proosten op het nieuwe jaar. 

Sfeerafbeelding Fontys

ASML EXPERIENCE | ASML Veldhoven (7 november 2019) Op donderdag 7 november 2019 heeft Foreas Alumni een bezoek gebracht aan ASML. Directeur Vastgoed, Teun Wartenbergh, gaf ons een kijkje achter de schermen bij ASML middels een tour door het Experience Center. Vervolgens werden we ook op het gebied van bouw en vastgoed volledig bijgepraat en werd zichtbaar welke invloed het bedrijf heeft op de Brainport Regio en de Nederlandse economie.

Dit is ASML in één minuut
Sfeerafbeelding Fontys

BBQ | Stadsbrouwerij Eindhoven (20 juni 2019)

Donderdag 20 juni 2019 vond de BBQ van Foreas Alumni plaats bij de Stadsbrouwerij in Eindhoven. Een terugkerende activiteit die met name draait om het onderhouden en uitbreiden van een ieders netwerk. 

Als bestuur kijken we terug op een mooie avond. Graag bedanken we alle aanwezigen voor de komst.

Foreas Alumni barbeque

Lidl Wijnproeverij | PROVADA (6 juni 2019)

Op 6 juni 2019 vond de jaarlijkse Wijnproeverij van Lidl op de PROVADA plaats. Onder het genot van verschillende wijnen hebben onze leden kennis kunnen maken met andere leden van Jong Onroerend Goed netwerkclubs en alumniverenigingen. Foreas Alumni dankt Lidl Bouw & Vastgoed hartelijk voor de organisatie van deze Wijnproeverij!

Sfeerafbeelding Fontys

ANNEXUM ACADEMY | De supermarkt, meer dan een stenen winkel (21 mei 2019)

Op 21 mei vond de Annexum Academy 2019 "De supermarkt, meer dan een stenen winkel" plaats. Als vriend van Foreas Alumni stelde Annexum 2 toegangskaarten beschikbaar voor haar leden. Als winnaars van de toegangskaarten mochten Roxanne Clemens en Saffira Schäeffer deze middag, namens Foreas Alumni, bijwonen.

Graag bedanken we Annexum voor deze interessante middag!

Meer weten? Bekijk hier de terugblik.

Sfeerafbeelding Fontys

INTERNATIONALE KNOOP XL | De Zwarte Doos, TU/e campus (11 april 2019)

Donderdag 11 april gingen 50 vastgoedprofessionals van Foreas Alumni in gesprek met de Gemeente Eindhoven over de ongekende ontwikkeling die Eindhoven te wachten staat: Internationale Knoop XL. Jos Roijmans (Programmamanager Spoorzone) en Rolf Simons (verantwoordelijk voor de communicatie in het gebiedsontwikkelprogramma Spoorzone) namen ons mee in de ambitie voor de stedelijke verdichting van dit gebied. Waar nu nog geen 200 mensen wonen, zal een plek worden voor wonen, werken, ontmoeten, reizen en verblijven. Ongekend wat de stad te wachten staat aan ontwikkelingen!

Sfeerafbeelding Fontys

EMMA DISTRICT | Philips Museum & Restaurant EMMA (27 september 2018)

Tijdens de najaarsactiviteit kreeg Foreas Alumni het verhaal achter EMMA DISTRICT te horen. Een gebied dat zich duidelijk heeft weten te onderscheiden ten opzichte van de Eindhovense binnenstad. De avond startte in het Philips Museum waar onze gastsprekers Corné Kolsteren (Kolsteren Bedrijfshuisvesting), Steven Griffioen (Colliers International) en Emma Briggs (Gemeente Eindhoven) ons tijdens een interessante presentatie meer vertelden over het belang van goede onderlinge samenwerking. Vervolgens zijn we meegenomen door het Philips Museum met een leerzaam verhaal over het ontstaan van Philips, Eindhoven en het productieproces van de bekende gloeilampen. De avond werd afgesloten met een netwerkborrel bij Restaurant EMMA.

Sfeerafbeelding Fontys

Zomer BBQ | Beachclub Sunrise – The View (21 juni 2018)

Dit jaar vond de zomer BBQ plaats aan de andere kant van het water bij Aquabest. Vanaf hier hadden we een prachtig uitzicht en konden we onder het genot van een hapje en een drankje weer uitgebreid bijpraten

Barbeque bij Beachclub Sunrise

Wijnproeverij Lidl Nederland | PROVADA (7 juni 2018)

Op 7 juni 2018 vond dé jaarlijkse Lidl Wijnproeverij plaats op de PROVADA. Wijninkopers Peter Aerts en Mariska van Velzen van Lidl Nederland vertelden over de herkomst van de wijnen terwijl leden van JOG en Alumniverenigingen de wijnen kunnen proeven en nader met elkaar kennismaakten.

Wijnproeverij i.s.m. Lidl tijdens de Provada

The Complete Connected Community| The Student Hotel (28 september 2017)

Op 28 september was Foreas Alumni te gast bij The Student Hotel in Eindhoven. Nadat we Eindhoven vanaf een fantastische hoogte hebben bekeken, nam Leonie Stevens ons mee in het mooie concept: The Complete Connected Community. Een rondleiding door het hotel zorgde ervoor dat we een goed beeld kregen bij de vele mogelijkheden die deze plek biedt. We sloten de avond af met een borrel in The Pool; ook al zo'n fijne plek! Graag bedanken we Leonie Stevens voor het delen van haar enthousiasme en deze geweldige avond!

Rondleiding bij The Student Hotel in Eindhoven

Zomer BBQ | Beachclub Sunrise (30 juni 2017)

Donderdag 29 juni werd de jaarlijkse zomer BBQ van Foreas Alumni georganiseerd. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er weer volop in een informele setting bijgepraat. Zelfs de weergoden waren ons deze avond gunstig gezind. We kijken terug op een geslaagde avond en willen iedereen graag bedanken voor de komst!

Sfeerafbeelding Fontys

Wijnproeverij Lidl Nederland | PROVADA (1 juni 2017)

Voor het tweede jaar op rij is Foreas Alumni uitgenodigd door Lidl. De wijnproeverij was druk bezocht en erg gezellig. Naast Foreas Alumni waren ook Fresh Professionals, Boss Alumni en Encore Alumni aanwezig. Wij danken alle leden die aanwezig zijn geweest en uiteraard Lidl voor het uitnodigen van onze Alumni vereniging.

Sfeerafbeelding Fontys

Eindhovense gebiedsontwikkeling, historie in de maak? | Strijp-T i.sm. GEVA Vastgoed (28 maart 2017)


Dinsdag 28 maart was Foreas Alumni te gast in het TQ-gebouw op Strijp-T in Eindhoven. Boudie Hoogedeure van GEVA Vastgoed nam ons tijdens een interactieve wandeling mee in de herontwikkeling van het gebouw en omgeving. Na in groepjes te hebben gediscussieerd over diverse vraagstukken, kon er geborreld worden op een bijzondere plek met een nog specialer uitzicht!

Rondleiding in gebouw TQ op Strijp-T

Revolutie is mogelijk op de woningmarkt | Nezzt, De Meeuw (20 oktober 2016)
Foreas Alumni werd uitgedaagd door De Meeuw in Oirschot. Na ontvangst met een drankje en een Brabants worstenbroodje, werd het prijswinnend concept “Nezzt” toegelicht door Bastiaan de Haan. Hierop volgde een stevige inhoudelijke discussie tussen vier groepen en De Meeuw.
Sfeerafbeelding Fontys
Zomer BBQ | Beachclub Sunrise (30 juni 2016)
Op 30 juni was het weer zover: de jaarlijkse Foreas Alumni Zomer BBQ. Voor de zesde keer waren we te gast op Aquabest bij Beachclub Sunrise. Het zonnetje liet het dit jaar afweten, maar dat maakte het geen minder geslaagde avond. Er werd lekker gegeten en gedronken, goed genetwerkt en informeel bijgepraat. Wij vonden het een geslaagde avond en bedanken iedereen voor de komst!
Sfeerafbeelding Fontys

Wijnproeverij Lidl Nederland | PROVADA (9 juni 2016)

Het was weer druk op de stand van Lidl op de Provada tijdens de wijnproeverij! Leden van Foreas Alumni, maar ook Fresh Professionals, Boss Alumni en Encore Alumni waren aanwezig. De reacties over zowel de activiteit als de wijnen waren zeer lovend. Wij danken alle leden die aanwezig zijn geweest en uiteraard Lidl voor het uitnodigen van onze alumnivereniging.

Sfeerafbeelding Fontys