14
februari
2020
|
15:03
Europe/Amsterdam

Voorlichtingsavond 17 maart, maak kennis met Fontys

00-FO-093677_75762

Een studie kiezen na je middelbare school? Best lastig! Zowel voor kinderen als voor ouders. Er zijn zoveel verschillende opleidingen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Waar moet je op letten, welke opleiding is het meest toekomstbestendig en vooral, met welke opleiding of in welk beroep word je gelukkig? Op dinsdag 17 maart organiseert Fontys een Voorlichtingsavond op campus Stappegoor Tilburg om scholieren en hun ouders een stapje verder te helpen.  Een kennismaking met een hbo-onderwijsinstelling waar docenten en studenten vertellen over onze opleidingen, over studeren aan het hbo en wat er komt kijken bij het kiezen van een studie.  

Wat bieden wij deze avond? We proberen een goed beeld te schetsen van de verschillende vakgebieden. Bijvoorbeeld iets met Sport? Of liever iets met Techniek? Of toch economie? Met behulp van brede voorlichtingen geven we in het kort een beeld van alle opleidingsmogelijkheden bij Fontys, per studierichting. Ook zijn er diverse algemene workshops, waarin je onder andere kunt ontdekken wat jouw sterke punten zijn, hoe je die kunt gebruiken bij je studiekeuze of hoe de overstap naar het hbo er nu eigenlijk uit ziet. 

De voorlichtingsavond vindt plaats op 17 maart a.s. op campus Stappegoor in Tilburg vanaf 19.00 uur. Aanmelden kan via deze link 

 

 

Auteur: Margot Pessers