22
februari
2021
|
12:28
Europe/Amsterdam

Podcast: Transformatie naar het nieuwe Strijp-S

91683_fullimage_lectoraat-mignon-aangepast-225x280

Aan de keukentafel spreekt Mignon van Halderen met Thom Aussems, oud-directeur van woningcorporatie Sint Trudo in Eindhoven en drijvende kracht achter de transformatie van het oude Philips terrein, Strijp-S. Over de thought leading rol van deze organisatie, hun ‘cultuur-gedreven transformatie, plannen versus vernieuwende visies en over het omgaan met oude manieren van denken, aannames en vooroordelen. Tot slot over artistiekelingen, ‘bohemians’ en gedurfde ondernemers als kwartiermakers bij de totstandkoming van het nieuwe Strijp-S. Deze podcast is samen met dr. Marieke Wenneker, onderzoeker bij het lectoraat Thought Leadership.

Podcast Serie Thought Leadership
In deze serie podcasts gaat lector Mignon van Halderen bij Fontys Hogeschool Economie en Communicatie in gesprek met personen die een cruciale rol hebben gespeeld bij het initiëren, leiden en vormgeven van transformaties. Inspirerende inzichten, lessons learned en praktische tips voor leiders, managers en studenten die zich bezighouden met transformaties. Aan het woord komen onder andere Ziekenhuis Bernhoven, Philips en Renewi.

Meer weten
Beluister de podcast over Strijp-S hier.
Meer weten over Thought Leadership? Bekijk dan onze website, blijf op de hoogte via LinkedIn, of neem contact op met Mignon van Halderen.

 

auteur Michelle Breemans