05
september
2017
|
13:51
Europe/Amsterdam

LEF. Share it. Een open podium voor medewerkers met lef

LEF

Fontys vindt het belangrijk dat niet alleen de 44.000 studenten maar ook haar 4500 medewerkers hun eigen talenten ontdekken en zich structureel optimaal ontwikkelen. Zo ontstaat een innovatieve en lerende organisatie die in staat is te allen tijden in te spelen en antwoord te geven op maatschappelijk, economische en technologische veranderingen.

In dat kader stimuleren en dagen we alle Fontys medewerkers uit om op woensdag 25 oktober aanstaande korte workshops/sessies van max. 20 minuten aan te bieden én/of te volgen. Zo ontstaat een open podium waar, in een creatieve omgeving, kennis en kunde van medewerkers samenkomen. Fontys is ervan overtuigd dat iedereen een passie expertise, visie of project heeft welke interessant kan zijn voor een ander. De sessies/workshops/bijeenkomsten zullen dan ook erg uiteenlopend zijn. Kijk hier alvast naar het aanbod tot nu toe. Het doel is om mensen in beweging te brengen voor onderwerpen die er voor hen toe doen. Dat zij enthousiast worden van het idee dat ze hun passie of kennis kunnen delen.

Het evenement ‘Lef. Share it.’ biedt alle medewerkers inspiratie, uitdaging, netwerkmogelijkheden en concrete handvatten om te groeien en te innoveren in de breedste zin van het woord. Voor iedereen die het LEF heeft om zijn/haar kennis, kunde en talenten te delen.

Medewerkers van Fontys maken het verschil. Of ze nu delen of verdiepen, zij zijn de verbindende factor. Meer informatie is te vinden op www.fontys.nl/lef.

 

Auteur: Joeke Geurts/Lea van Osnabrugge