Samenwerkingen

Het Fontys Centrum voor Ondernemerschap is actief in het eco-systeem en heeft meerdere partners en projecten. Doormiddel van deze projecten gaan we de samenwerking aan met verschillende landen en instanties om ondernemerschap sterker te grondvesten en innoveren. Lees hier meer over de samenwerkingen die nu lopen en de partners waar we mee samenwerken.

O2LAB hub Zuidoost

Het CvO heeft de toekenning gekregen als O2LAB hub Zuidoost Nederland. Fontys CvO zet haar expertise op het gebied van ondernemerschapsontwikkeling in om, samen met de door hen geselecteerde partners, een concrete invulling te geven aan stabiele en structurele versterking van de verbinding tussen onderwijs en ondernemerschap in de regio Zuidoost Nederland. 

Higher Education Institutions-initiatief  (EIT HEI)

Met de beurs van het het Higher Education Institutions-initiatief van het Europees Instituut voor Innovatie en Technologie (EIT-HEI) gaat Fontys Centrum voor Ondernemerschap aan de slag met de Europese infrastructuur voor ondernemerschap en innovatie.  

Het belang van context voor ondernemerssucces bij ondernemerschapsonderwijs

Studenten in ondernemerstrajecten, zoals de Minor Ondernemerschap van Fontys, creëren teams en startups rondom bedachte zakelijke ideeën, maar hun aanpak verschilt fundamenteel van die van echte ondernemers. Gert Poppe onderzocht dit fenomeen in samenwerking met het lectoraat Industrial Engineering & Entrepreneurship.

Lees verder >

Sfeerafbeelding Fontys

Erasmus+ | Suriname

Een uitwisselingsproject opstarten tussen Fontys Hogescholen (NL) en Hogeschool Janssen & Partners (SU), met name gericht op ondernemerschapsonderwijs.

Lees meer >

Onze Partners

De agenda van het CvO

Jouw Brabantse startup sneller succesvol maken.

De agenda van het CvO

Samen werken aan een slimme duurzame economie en samenleving.

Sfeerafbeelding Fontys

Onderzoek de haalbaarheid van je startup of idee.

Handige links voor startups

Take-off for tech startups in Brainport.

Handige links voor startups

Impactvol groeien in Brabant.

Sfeerafbeelding Fontys

Het bevorderen van ondernemen met maatschappelijke impact, bij jonge startende ondernemers.


We helpen je graag verder! Heb je een vraag of wil je over een van onze expertises meer weten? Neem gerust contact op of kom langs op ons ondernemersplein!