04
juli
2018
|
12:18
Europe/Amsterdam

Wie verdient de Denk Groter Prijs?

Stem nu op jouw kandidaat

180121-Plaatje-Website-DGP-rechthoek

Stem van woensdag 4 juli tot en met zondag 8 juli op één van de kandidaten van de Denk Groter Prijs. De kandidaten kunnen op deze manier extra punten verzamelen om zo de Denk Groter Prijs in de wacht te slepen. 

Stem nu voor jouw kandidaat!

Jouw stem telt mee
Op de genomineerden kan door alle studenten en medewerkers online worden gestemd. Je kunt dit jaar voor het eerst ook als medewerker op een student stemmen en omgekeerd. Het stemsysteem laat helaas niet toe dat de individuele namen van de groepsaanmeldingen worden opgenomen. Wij hebben er voor gekozen om de naam van degene die de aanmelding heeft verzorgd op het stemformulier te noteren. De eventuele prijs is uiteraard voor de hele groep. 
Het aantal uitgebrachte stemmen per aanmelding telt mee als beoordelingscriterium bij het inhoudelijke oordeel van de jury.

Fontys Denk Groter Prijs
De Fontys Denk Groter Prijs wordt uitgereikt aan een medewerker en een student die een bijzondere bijdrage levert aan het onderwijs van Fontys. Het College van Bestuur reikt de prijs uit tijdens de opening van het studiejaar op maandag 27 augustus 2018.

 
Auteur: Jessy Kouwenberg