26
mei
2021
|
11:42
Europe/Amsterdam

Dutch Technology Week - Live talkshow ‘Vitaliteit op de werkvloer’

in-workplace-vitality-hub-samenwerken-aan-werkplek-van-de-toekomst_1_MKA2k2

Ons leven is de afgelopen decennia sneller veranderd dan ooit tevoren. Nieuwe technologieën hebben daarbij een grote rol gespeeld en hebben veelal een nadelige impact op onze vitaliteit: we worden fysiek steeds inactiever en zijn vaker onderhevig aan stress. Digitale technologieën als big data en kunstmatige intelligentie kunnen deze negatieve effect- en vergroten. Echter, deze technologieën hebben ook een groot potentieel om een vitale leefstijl op een gepersonaliseerde manier te ondersteunen.

Technologie slim inzetten op vitaliteit
Fontys, imec, TNO, TU/e en Eindhoven Engine werken - binnen een sterk regionaal ecosysteem - samen in de FITT en PowerFITTing programma’s, teneinde hun uitgebreide kennis en ervaring te combineren tot concrete, innovatieve en doeltreffende oplossingen voor een vitale werkomgeving. Nieuwe technologieën om de werkende mens, en zijn behoeften, écht centraal te zetten worden hierin onderzocht en ontwikkeld.

Volg de live talkshow en neem deel aan de break-out sessies
In een live talkshow op woensdag 2 juni van 15.30 tot 17.00 uur met Katja Pahnke (managing director Eindhoven Engine), Sywert Brongersma (director Strategic Partnerships imec), Steven Vos (professor TU/e en Fontys Sporthogeschool) en Marieke van Beurden (program director Human Vitality & Technology TU/e) delen we visies op de toekomst van ons werken en de rol van technologie daarin, geven we de kick-off van PowerFitting en zie je live demo’s van innovatieve oplossingen met inzet van slimme technologieën, die nu al beschikbaar zijn.

Aanmelden voor de talkshow 
Je kunt je via deze link aanmelden voor dit event. 

Dit programma is tot stand gekomen in een samenwerking tussen de FITT-partners (Fontys, imec, TNO, TU/e), de partners binnen de Workplace Vitality Hub (FITT samen met High Tech Campus en Twice) en het Eindhoven Engine programma PowerFITTing.

Auteur: Pieter Cornelissen