Eindhoven,
13
september
2016
|
13:28
Europe/Amsterdam

Denk Groter Debat met Paul de Leeuw live te volgen

paul.jpg

Het Denk Groter Debat met Paul de Leeuw is op woensdag 14 september live te volgen via de websites van Fontys en Omroep Brabant. Het debat, waaraan 1250 studenten van Fontys Hogeschool Kind en Educatie, Fontys Hogeschool Sociale Studies en Fontys Hogeschool Pedagogiek deelnemen, vindt plaats in het Muziekgebouw Eindhoven en begint om 14.00 uur. Je vindt de livestream hier

De tv-registratie van het Denk Groter Debat met Paul de Leeuw wordt op 8 oktober uitgezonden op Omroep Brabant televisie.

Over Paul de Leeuw
Voordat Paul de Leeuw bekend werd als televisiepresentator, zanger en entertainer, volgde hij in Delft de lerarenopleiding. Die pedagogische bagage lijkt hem ook in de rest van zijn carrière goed van pas te komen. Als geen ander is hij in programma’s als Laat de Leeuw en Pauls Puberkookshow in staat contact te leggen met doelgroepen die voor anderen moeilijk te bereiken zijn, zoals kinderen, jongeren en mensen met een beperking. Vaardigheden die ook voor studenten van de betrokken opleidingen goed van pas kunnen komen.

Paul de Leeuw maakte zijn televisiedebuut in 1985 bij de NCRV, maar brak door bij het grote publiek met programma’s als De schreeuw van de Leeuw, Laat de Leeuw en Mooi! Weer de Leeuw.

Over de Denk Groter Debatten
Denk Groter Debatten zijn ontmoetingen tussen Fontysstudenten en aansprekende toppers uit politiek, het bedrijfsleven, entertainment, politiek en sport, gepresenteerd door Marcel van Herpen De insteek van de debatten is studenten te inspireren en te motiveren het beste uit zichzelf te halen en ze te betrekken bij actuele, maatschappelijk relevante onderwerpen. In de afgelopen seizoenen waren onder andere Mark Rutte, Ruud van Nistelrooij, prinses Laurentien, Daan Roosegaarde, Guus Meeuwis, Theo Maassen, Peter Heerschop en Giel Beelen te gast. Alle Denk Groter Debatten zijn terug te zien op www.fontys.nl/denkgroterdebat